22 Mayıs 2021 Cumartesi

Saadet Partisi yöneticisinden çarpıcı iddia: Ağar ve Perinçek’in Saray’da ofisi var

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ile Doğr Pernçek’in Cumhurbaşkanlığı Sarayında ofisi olduğunu iddia etti. Yalman, “Bir açıklama yapmak lazım. İktidarın nimetlerinden istifade ediyorlar” dedi.

BOLD – Saadet Partisi GİK Üyesi Lütfi Yalman, Mehmet Ağar ve Doğu Perinçek’in Saray’da ofisinin olduğunu öne sürdü.

Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan “Sümen Altı” programına konuk olan Lütfi Yalman, ” Zaman zaman bazı bilgiler geliyor. Doğu Perinçek’in, Devlet Bahçeli’nin Hatta Mehmet Ağar beyin bile Beştepe’de ofislerinin olduğu söyleniyor” ifadelerini kullandı.

Saadet Partili Yalman şunları söyledi:

“Devlet Bahçeli’nin Sayın Cumhurbaşkanı hakkında söylediği laflara ben tahammül edemiyordum zamanında. Hala da bunu kaldıramıyorum. Ama ne oldu da bu kadar ağır laflardan sonra bir araya gelindi? Bu sorunun cevabını bulamıyorum. Devlet Bahçeli’nin ve Doğu Perinçek’in hükümetin ve Tayyip beyin yanında yer almasını ve desteklemesinin ne olduğunu bilemiyorum. Bir açıklama yapmak lazım. İktidarın nimetlerinden istifade ediyorlar. Sayın Cumhurbaşkanının devletteki atamalar konusunda yer yer rahatsız olabileceği kanaatindeyim. Bu siyasi değil, şahsi düşünce. Elbetteki rahatsız olduğu taraflar vardır. Zaman zaman bazı bilgiler geliyor. Doğu Perinçek’in, Devlet Bahçeli’nin Hatta Mehmet Ağar beyin bile Beştepe’de ofislerinin olduğu söyleniyor. Böyle iddialar var. Bunlar, değişik siyasi ortamlarda söyleniyor ve konuşuluyor.”

Yeni Akit yazarından hükumete çağrı: Çöküş süreci yaşanıyor Erdoğan kararlı adımlar atmalı

Saadet Partisi yöneticisinden çarpıcı iddia: Ağar ve Perinçek’in Saray’da ofisi var yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder