18 Mayıs 2021 Salı

Halkın umudu ‘tripodlu’ mafya: Reis bize 15 Temmuz’u anlat

‘Bir tripot bir kameraya yenileceksiniz’ mottosuyla iktidarı karşısına alan Sedat Peker’in son videosu 5 milyon izlenmeye ulaştı. Videoya yorum yazan vatandaşlar Peker’den Türkiye’de konuşulmayan 15 Temmuz gibi olaylar hakkında da bildiklerini paylaşmasını istiyor.

BOLD – Türkiye’nin en güçlü siyasetçi ve devlet adamlarının kirli çamaşırlarını ortalığa döken Sedat Peker’in 5. ve son videosu yaklaşık 5 milyon izlendi.

Devlet adamları, siyasetçiler ve tanınmış gazeteciler hakkında söyledikleriyle spotları üzerine çeken Peker’in yeni videoları merakla bekleniyor.

Özellikle Youtube’dan yayın yapan bağımsız gazeteciler Peker’in konuşmalarındaki satır aralarına odaklanarak mafya liderinin neyi amaçladığına dair analizler yapıyor.

ERDOĞAN’A SIRA NE ZAMAN GELECEK

Bu analizleri yapan gazetecilerin geneli, eski ortağı Soylu ile gemileri yakan Peker’in Saray ile anlaşma istediğini fakat duygularının karşılıksız olduğunu iddia ediyor. Bu türlü analizler, Peker’in ilerleyen videolarda Erdoğan’a dokunan veriler de paylaşacağına dair beklentileri, bu da videolara ilgiyi arttırıyor.

ÖLMEDEN ÖĞRENELİM

Ana akım medyanın iktidar kontrolünde, muhalif medyanın da RTÜK kıskacında olduğu Türkiye’de, Sedat Peker’in sansürsüz açıklamaları vatandaş tarafından da satın alınıyor.

Videolara gelen yorumlardaysa vatandaşlar, Peker’den yayın yasağı getirilen ya da bir şekilde detayları kamuoyundan saklanan olaylara da değinmesini istiyor.

Vatandaşların Peker’den anlatması istedikleri olayların başında 15 Temmuz darbe girişimi geliyor. Tarsus’taki esrarengiz kazıyla ilgili de talep var.

ŞÜPHELİ ÖLÜMLER

Peker’den Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü ile ilgili merakları gidermesi de isteniyor. Yeldana Kaharman’ın ölümü ilişkin detaylar paylaşan Peker’e, AKP’li Şirin Ünal’ın evinde Ünal’a ait silahla vurularak hayatını kaybeden Nadira Kadirova cinayetini soranlar da var.

Devlet Bahçeli’nin ‘tanımayız’ dediği mafya arşivi

Halkın umudu ‘tripodlu’ mafya: Reis bize 15 Temmuz’u anlat yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder