21 Mayıs 2021 Cuma

Kripto Özer’in Türkiye’den kaçışıyla ilgili yeni görüntüler

2 milyar dolarlık kripto parayla yurt dışına kaçan Thodex’in kurucusu firari Faruk Fatih Özer’in, İstanbul Havalimanından kaçışına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Özer’in siyah renkli otomobiliyle havalimanına geldiği ve aracını valeye teslim ettikten sonra terminale yöneldiği görülüyor.

BOLD – Arnavutluk’un başkenti Tiran’a kaçan Faruk Fatih Özer’in, 20 Nisan 2021 günü İstanbul Havalimanından gidişi sırasında çekilen yeni görüntüler gündeme geldi.

Görüntülerde 20 Nisan Salı günü 17.15 sıralarında 34 DFC 567 plakalı siyah renkli otomobil ile havalimanına gelen Özer’in otopark girişinde aracını valeye teslim ettikten sonra yürüyerek uçuş yapacağı terminale yöneldiği anlaşılıyor.

Bilet işlemleri ve pasaport kontrolü sırasında güvenlik kamerası tarafından görüntülenen Özer’in saat 19.25 sıralarında C-4 uçuş kapısından işlem yaparak Arnavutluk’un başkenti Tiran’a gidecek olan uçağa bindiği görülüyor. Kayıtlarda, Özer’in havalimanı içerisinde bulunduğu süre boyunca herhangi bir kişiyle temasının olmadığı ve sakin bir görüntü sergilediği dikkat çekiyor.

2 milyar dolara yakın kripto parayla yurtdışına kaçan Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer hakkında yakalama kararı çıkarılmış, Interpol tarafından da 23 Nisan’da hakkında kırmızı bülten yayınlanmıştı. Özer’in Arnavutluk’ta olduğu belirtiliyor.

Hizmet Hareketi’ne MİT’li operasyonun gerekçesi: Kovid-19’u yayma eğilimi!

Kripto Özer’in Türkiye’den kaçışıyla ilgili yeni görüntüler yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder