8 Mart 2019 Cuma

Akşener’den Erdoğan’a “Bu kadın bizi sattı” cevabı

Meral Akşener, kendisine “Partimizi kurarken bizi de sattı bu kadın” diye hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a cevap verdi. Akşener, “İstanbul, Ankara gidiyor asabiyet ondan” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Sayın cumhurbaşkanı çok kızmış. Bay Kemal diyor ya, bana da ‘Bu kadın’ dedi. Önce kendileri yaptılar iki parti bir ittifak, biz de ardından yaptık. Sonuç itibarıyla biz olduk terörist, çete, oy verenler oldu terörist. Anlıyorum niye kızdığını, 18 milyon insana, seçmene terörist diyen bir cumhurbaşkanına sözlerini hatırlattığımız için çok kızdı” ifadelerini kullandı.

BERİ GEL EFENDİ BEN ESKİ İÇİŞLERİ BAKANIYIM

Kimin dürüst kimin yalancı olduğunu bu milletin biliğini dile getiren Akşener, “Bir soru sordu bana: Türkiye’de Kürdistan bölgesi var mıdır? diye sordu bana. Böyle bir şey yoktu, beri gel efendi, ben eski içişleri bakanıyım, bizim bölgemizde ‘Irak’ın kuzeyi’ derdik, Kuzey Irak bile demezdik. Bugün bu ülkede, bu arkadaşın içişleri bakanının iki günde onayladığı kürdistan sosyalist partisi var. Nereninmiş, kimin zamanındaymış? bu arkadaşın zamanındaymış. Fesliden tarih öğrenince böyle oluyor, ortağı anlatır dedim o da anlatmamış” dedi.

O BÖLGENİN ADI KADİM TÜRKMENELİ’DİR

Irak’ın kuzeyindeki o bölgenin, adının Kadim Türkmeneli olduğunu belirten Akşener, şunları söyledi: “2,5 milyon Türkmen yaşardı, nereye gittiler? Sen orada bir devlet kurulmasına önayak oldun. 18 milyona terörist dedi, yüzüne vurunca bozuldu… Bu aziz Türk milletinin evlatları, bizler Cumhur ittifakı’na oy veren herkesi kardeşimiz görürüz. Bana “bu kadın” dedi ya, ben ona “bu adam” demeyeceğim.”

ERDOĞAN’A KULAK ASMAYIN

Akşener şunları dile getirdi: “Sayın Erdoğan’a kulak asmayın, o bir çukur kazıyor, bizi içine düşürmeye çalışıyor. Bu bir yerel seçim. Biz oyalanmayacağız, şehrinize kim hizmet ediyorsa ona oy vereceksiniz. İstanbul, Ankara gidiyor asabiyet ondan. Türkiye’nin her yerinde bu tanzim satışları açılmalı ama içinde mazot olmalı, elektrik, doğalgaz parası olmalı, ilaç, gübre olmalı. Görün bakalım o zaman bizim çiftçi kaça mal ediyor ürününü!”

MİLLETİN ADAMI 30 POLİS İLE DOLAŞIYOR

Milletin adamının, 10 tane araba, tepede helikopterler, 300 polis ile dolaştığını vurgulayan Akşener, “Ecel ne bir nefes evvel ne sonradır. Milletinden mi korkuyorsun? Gir içlerine. Çıktın gittin saraya günlük 2 trilyon para harcıyorsun, yazıklar olsun! Sayın Erdoğan, 500 milyon dolarlık özel uçağını sat, Katarlılardan Tank Palet Fabrikasını geri al, biz millet olarak üstünü tamamlayacağız. O fabrika çalışmaya başlayacak, işçiler üretecek. İlk 3 aylık emekli maaşımı ben bağışlayacağım en önce” dedi.

BAŞI AÇIK KADIN PERDESİZ EVE BENZER ANLAYIŞI

Akşener sözlerini şöyle noktaladı: “Bana bu kadın diyor. Bu bir zihniyettir. Dediler ki ‘başı açık kadın perdesiz eve benzer ya satılıktır ya kiralıktır.’ Kadınlara sesleniyorum, bütün bu zihniyetin kendine çeki düzen verebilmesi için o kulağı öyle bir çekin ki morarsın.”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder