9 Mart 2019 Cumartesi

Taraftar Volkan’a tepki gösterdi; Volkan direği yumrukladı

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Başakşehir maçında yediği hatalı goller sonrası direği yumrukladı.

Fenerbahçe’nin Başakşehir karşısında aldığı 2-1 mağlubiyetin faturası kaleci Volkan Demirel’e çıktı. Tecrübeli file bekçisi Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesinin ardından affedilmiş ve yeniden kadroya alınmıştı. Yanal’ın güvendiği Volkan Demirel yeniden kaptanlık pazu bandını takarak ligde takımın başında sahaya çıkmaya başlamıştı.

Ersun Yanal, sezon başından itibaren ilk 11’de oynayan Harun Tekin’i yedek bırakarak Volkan’a kaleyi teslim etmişti. Harun ise ancak Avrupa maçlarında şans bulmuştu.

İKİ GOLDE DE HATASI VAR

Karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe, Başakşehir’e oyununu kabul ettirmek üzereyken Volkan Demirel basit bir hata yaparak kornere çelmesi gereken topu tokatlamaya kalktı. Kale sahası içine düşen topu da Robinho, filelere göndermekte zorlanmadı. Sarı-Lacivertli takım Volkan’ın hatasıyla 1-0 geri düştü. Taraftarlar özellikle bu gol sonrası sosyal medya üzerinden tecrübeli isme büyük tepki gösterdi.

ZAMANLAMA VE AÇI HATASI

Başakşehir’in 2. golünde de zamanlama hatası yapan ve açıyı iyi kapatamayan Volkan Demirel, maç içerisinde de kale direğini yumrukladı. Ekranlara yansıyan bu görüntü tecrübeli futbolcunun yediği goldeki hatalara ve arkadaşlarının kaçırdığı pozisyonlara verdiği tepki olarak değerlendirildi.

VOLKAN DEMİREL’E TEPKİLER

Volkan Demirel’e sosyal medyadan artık bırakması gerektiğine yönelik tepkilerin yanı sıra Teknik Direktör Ersun Yanal’da hatalı gol yiyen Volkan Demirel için “Sizin önünüzde isim isim oyuncu tartışmam. Bu bizim iç sorunumuz. Dinlenmesi gereken varsa dinlendiririz” ifadelerini kullandı.

Sarı-Lacivertli taraftarlardan gelen tepkiler ise şöyle.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder