8 Mart 2019 Cuma

Havuz medyası, Bahçeli’nin kalpaklı pozunu Kılıçdaroğlu’na yordu

“Kılıçdaroğlu Atatürk’ün koltuğunda oturmamalı” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kalpaklı bir fotoğrafı MHP’nin twitter hesabından paylaşıldı. Hükümete yakın medya organları, partiden bu yönde bir açıklama yapılmamasına rağmen fotoğrafın “Kılıçdaroğlu’na gönderme” şeklinde yorumladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, siyah kalpak takarak ilginç bir poz verdi. Bahçeli’nin bu pozunu paylaşan MHP resmi Twitter hesabı, fotoğrafa “Fıtrat değişir sanma! Bu kan yine o kandır…” notunu ekledi. Bahçeli, fotoğrafta arapça “Allah” kelimesinin yazılı olduğu bir tablonun önünde yer alırken, karede ibrikler de yer aldı.

YANDAŞ KILIÇDAROĞLU’NA ATFETİ

Hükümete yakın medya organları, Bahçeli’nin kalpaklı pozunu aynı başlıkla duyurdu. Fotoğrafın “Kılıçdaroğlu’na gönderme” şeklinde haberlerştirilmesi dikkat çekti. Bahçeli’nin Kuvayi Milliye’yi temsil eden kalpağı giymesi, Kılıçdaroğlu’nun kendisine ve partisine yönelik yaptığı eleştirilere bir cevap olarak yorumlandı.

ATATÜRK’ÜN KOLTUĞUNDA OTURMASI MELANETTİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin beka sorunu olduğuna ilişkin söylemlerini tekrarladı. Beka sorunu yok diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: “Yakın tehditleri göremeyen bir şahsın Atatürk’ün koltuğunda oturuyor olması melanet ve rezalettir” dedi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder