9 Mart 2019 Cumartesi

Ersun Yanal’dan ilginç çıkış: Rakibe fayda sağlıyordu

Başakşehir’e 2-1 mağlup olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Eljif Elmas’ı neden oyundan aldığını da ilginç bir şekilde açıkladı.

İlk yarının ilk 20 dakikasında üstünlüğün kendilerinde olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, “Yüzde 30’a yüzde 70 biz oyuna hakimdik. Diğer 25 dakikada son derede kötüydük. İkinci yarıda kontrolü ele aldık. Rakibimiz bizi cezalandırdı.

Hak ettiğimiz bir sonuç olduğunu düşünmüyorum. Futbol birlikte oynanan bir oyun. Hatalar ve sorumluluk birlikte alınıyor. Bütün takımın mücadelesini değerlendirmek lazım. Fenerbahçe zor bir dönem geçiriyor. Bir takım oyuncuları kullanamıyoruz.” dedi.

TARAFTARIN COŞKUSUNU ÇOK İYİ ANLIYORUM

Ersun Yanal, oynadıklarını oyunun da karşılığını alamadıklarını da savunarak şunları söyledi: “Formda oyunculardan da uzak kalıyoruz. Bizim oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. Maçın devamında bizi destekleyen taraftarların coşkusunu çok iyi anlıyorum. Bunun uzun olması heyecanı da artırdı. Atabileceğimiz goller varken, 1 gol yiyerek sonucu alamadık.

Eljis Elmas’ı oyundan aldım. Top kayıpları vardı. Rakibe fayda sağlıyordu. Burası Fenerbahçe. Böyle takımların atmosferini kaldırmak her oyuncu için kolay değil.”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder