9 Mart 2019 Cumartesi

Çiftçi Mikail Dural, ölmeden önce katilini böyle kaydetmiş

Karaman’da çiftçi Mikail Dural, beş gün önce koyun otlatmak için kiraladığı arsanın sahibi Bekir Kadıoğlu tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Dural’ın cep telefonunda Kadıoğlu’nun kendisine ateş etme anı görüntüleri çıktı.

Mikail Dural ile Bekir Kadıoğlu arasındaki tartışma 4 Mart Pazartesi günü öğle saatlerinde yaşandı. Kadıoğlu’nun bir süre sonra evinin karşısında koyun otlatılmasından rahatsız oldu. Kadıoğlu’nun Mikail Dural’a ”Evimin karşısında koyun otlatmanı istemiyorum. Buna izin vermeyeceğim” dediği öğrenildi.

Mikail Dural, araziyi kiraladığını ve buna karışamayacağını söylemesi üzerine ikili arasında kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında Bekir Kadıoğlu, evinden aldığı av tüfeği ile Mikail Dural’a 3 el ateş etti. Başından ve boynundan vurulan Dural, ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm çabasına rağmen Dural hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri cinayet zanlısı Bekir Kadıoğlu’nu olay yerine 50 metre uzaklıktaki evinde gözaltına aldı. Kadıoğlu’nun eşi ve çocuklarını da evden tahliye etti. Mikail Dural’ın hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları ise Kadıoğlu’nun evini taş yağmuruna tuttu.

Dural’ın yakınları evi yakmak istedi. Jandarma kokteyli hazırlayan 6 kişiyi gözaltına aldı. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen şüpheli Bekir Kadıoğlu, geçtiğimiz Salı günü tutuklandı.

Olayda hayatını kaybeden Mikail Dural’ın kendisine ait cep telefonu ile Bekir Kadıoğlu’nun saldırısını görüntülediği ortaya çıktı. Görüntülerde, her iki aileden kadınların kavgasını cep telefonu ile görüntüleyen Dural’ın, av tüfeği ile kendisine yaklaşan Bekir Kadıoğlu’nu da ‘Sık ulan, sık ulan hadi’ dediği, Kadıoğlu’nun da tüfeği ateşleyerek Mikail Dural’ı öldürdüğü görülüyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder