9 Mart 2019 Cumartesi

Erdoğan’a: 28 Şubat’ın tanklı-tüfekli paşalarından korkmamıșım

Erdoğan’ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunduğunu hatırlatarak “Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak” sözlerine Akşener’in cevabı gecikmedi: “Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır. Hak söze uydum diye, tehdit mi ediyorsun Erdoğan? Ben 28 Şubat’ın tanklı-tüfekli paşalarından korkmamıșım da, zamanında onlardan korkanlardan șimdi niye korkayım? Hodri meydan!” diyen Akşener tepkisini kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

AKP’nin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ’da partisinin düzenlediği mitingde konuşma yaptı.

Erdoğan’ın konuşmasında, “Bizim için dünya kadınlar günü bir gün değildir. Dünya kadınlar günü Batı’nın anlayışıdır. Bizim için kadınlar günü her gündür. Çünkü ana yoksa insan yok.” ifadelerinden sonra Akşener’i hedef aldı:

Her kim miting meydanını iftira kürsüsüne çeviriyorsa, sadece kendinin değil, siyasetin itibarını da yok ediyor demektir.

(Meral Akşener) Hanımefendi milletvekili de değil onunla hemen hesaplaşacağız, ağır olacak!

Bölücü örgütün uzantılarının tehditlerine tek bir kelime etmiyorlar.

Kürdistan’ı çok seviyorsan defol.

Hanımefendi görüyor musun? Bak Kürdistan diyor. Sen onunla kol kola geziyorsun.

Bak birileri cezaevinde süre dolduruyor. Aynı sen de düşebilirsin. Bu ülkenin cumhurbaşkanına iftirada bulunamazsın. Türkiye yol geçen hanı değildir. bir hukuk devletidir.”

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder