9 Mart 2019 Cumartesi

Koray Aydın iddialı konuştu: Ankara’da seçim bitti

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik iddialı konuştu. İyi Parti Kırıkkale il başkanlığında anketlerle ilgili konuşan Aydın, “Çok enteresan sonuçlar geliyor. Büyükşehirler bir bir gidiyor. Halk kulak çekmeye karar vermiş, bunun Türkiye genelinde muazzam bir yansıması var.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ı destekleyen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Ankara’da seçimin bittiğini iddia etti.

Kendisine ulaşan son anketleri değerlendiren Aydın, “En son elimize ulaşan anket bilgilerini bugün burada paylaşmak gerekirse eğer, Ankara’yı kesin kaybettiler, fark açılıyor, kapanmıyor. Fark her gün biraz daha açılıyor, ben şahsen Ankara´daki seçimin bittiğini düşünüyorum” ifadesini kullandı.

EKREM İMAMOĞLU HERKESİN SEMPATİSİNİ KAZANDI

İstanbul’da ise CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun halka çok sempatik geldiğini söyleyen Aydın, İmamoğlu’nu eskiden beri tanıdığını ve düzgün birisi olduğunu ifade etti.

Ekrem İmamoğlu için “Herkesin oy verebileceği bir isim” diyen Koray Aydın, “Şuan itibarıyla anketlerde, o da farkı kapattı ve son anketlerde iki puan öne geçtiğini biliyoruz.” dedi.

İstanbul’un çok büyük bir şehir olduğunu ve dalgalanmaların her zaman olabileceğini vurgulayan Aydın, “Çok enteresan sonuçlar geliyor, büyükşehirler bir bir gidiyor. Halk kulak çekmeye karar vermiş, bunun Türkiye genelinde muazzam bir yansıması var. İzmir belli, Bursa’da kaybetmek üzereler, Antalya, Mersin o hattaki bütün illerde seçimin Cumhur İttifakı açısından kaybedileceği gözüküyor.” İddiasında bulundu.

AREA’nın anketine göre, Mansur Yavaş 6 puan önde

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder