14 Kasım 2019 Perşembe

Cennete “İtilen” Bedenler Arasına Katıldı

Her insan; kendisine biçilen yaşam süresini doldurduğunda istisnasız bir şekilde dünyaya veda eder. Herkes kaderin yazdığını yaşar. İradesiyle cennete girmeyi arzular inanan her insan. Bazen çok küçük gibi görünen ancak Allah’ın çok hoşuna gidecek bir davranışıyla, O’nun (C.C.) rahmetiyle arzu ettiği cennetine giriverir. Bazen de kendi iradesi dışında cebri bir harekete maruz kalarak gider.
Hizmet Hareketine mensup insanlara yönelik zulümler nedeniyle hayatını kaybedenlerin haberleri, yürekleri yakmaya devam ediyor. Ancak öyle inanıyoruz ki, zulmün mağduru olarak yaşama veda edenler, arzu ettikleri cennete otağını kurmuş, yanı başlarına gelecek komşularını beklemekte.
İnandığı gibi yaşayan, 42 yaşından sonra ilahiyat okumaya karar veren bir yiğit insan Dündar Kaya. Aşırı kilosuna rağmen mesnetsiz sebeplerle tutuklanarak İzmir-Aliağa Cezaevi’ne konuldu. Bir yıldan fazla tutuklu kalan ve tutuklandığı zaman kilolu olan Dündar Kaya, aldığı ilaçlar nedeniyle 200 kiloyu aşarak yürüyemeyecek duruma geldi. Bu haliyle bir ay kadar da yoğun bakımda kalan Kaya tahliye edilmeyerek, âdeta tabutla gönderilmesi
beklendi. Ve zalimlerin istediği gerçekleşerek 14 Haziran 2019 günü vefat etti.
“Cennet’e iteklenenler” kervanına, (kendi yaşamıyla da cennet mekân olabileceğine inananların şahitliğiyle) yiğit insan Dündar Kaya da katıldı.
Daha kaç mâsumu yolladıktan sonra toprağa kinleri hafifleyecek zalimlerin.
Allah rahmet eylesin Güzel insan.
https://t.co/wziEykMDf5
https://twitter.com/magduriyettr1/status/1139269515114700802?s=19

 



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/11/14/cennete-itilen-bedenler-arasina-katildi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder