15 Kasım 2019 Cuma

Vizyonda 7 yeni film var

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta 3’ü yerli 7 yeni film gösterime giriyor.

BOLD– Frod V Ferrari ile Pelin Esmer’in yönettiği Kraliçe Lear haftanın dikkat çeken yapımları. Ancak bu hafta hiçbir filmin geçen hafta gösterime giren Recep İvedik’i yaklaşması bile beklenmiyor. İşte 15 Kasım 2019’da Türkiye’de vizyona giren filmler.

KRALİÇE LEAR

Pelin Esmer’in 17 yıl önce çektiği Oyun isimli belgeselin devamı gibi düşünülebilecek “Kraliçe Lear” Shakespeare’in “Kral Lear” oyununu sahneye koyan Mersin Arslanköylü tiyatrocu kadınların 1 aylık turnesini anlatıyor.

FORD V FERRARI/ ASFALTIN KRALLARI

1966’ın ünlü Lemans 24 yarışının gerçek hikayesi. Matt Damon ve Christian Bale’in başrolde olduğu filmde Ford’un isteği üzerine araba yarışlarına ambargo koyan Ferrari’yi alt edecek bir araç üretmek için bir araya gelen mühendislerin çalışmalarına odaklanan filmi James Mangold yönetiyor.

VE SONRA DANS ETTİK

Çocukluğundan itibaren dansa ilgisi olan Merab, bir Gürcü topluluğu ile birlikte çalışır. Tutku ile bağlı olduğu dans ile hayatındaki sorunlarından uzaklaşmayı planlayan Merab, en iyisi olabilmek için hiç yorulmadan çalışır. Ancak onun hayatı, gruplarına yeni bir dansçının dahil olmasıyla bambaşka bir hal alır.

SÖZ VERMİŞTİN

Müzik yapımcısı olan Nedim(Emre Karayel) bir gün sosyal medyada eski okul arkadaşı Lilyan’a (Aslı Tandoğan) rastlar. Yıllar sonra gelen bu sürpriz ikisinin hayatında önemli değişikliklere yol açacaktır.

GECE GELENLER

İslam öncesi Türk kültüründe önemli bir yeri olan Şamanlık üzerine kurulu korku gerilim filmini Fuat Yılmaz yönetiyor.

DE DIRIGENT/ BİR KADININ ZAFERİ

Orkestra şefi olmak isteyen Antonia Brico sırf kadın olduğu için kimse tarafından ciddiye alınmaz. Antonia, Berlin Filarmoni Orkestrası sınavına girmeye karar verir. Bu sırada hayatının aşkı ile tanışan genç kadın, bir süre sonra sevdiği adam ve hayallerinin peşinde gitme konusunda bir seçim yapmak zorunda kalır. Gerçek bir yaşam öyküsünden alınan filmi Maria Peters yönetiyor.

AYI KARDEŞLER: ZAMANDA YOLCULUK

İlkel çağlara yolculuk yapan Briar ve Bramble kardeşler ile arkadaşları Vick, ait oldukları zamana geri dönmek için oldukça zorlu ve bir o kadar da renkli bir maceraya atılacaktır.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder