13 Kasım 2019 Çarşamba

Tom Hanks’in yeni filminden fragman yayınlandı

Tom Hanks’in, çocuk programı sunucusu Fred Rogers’a hayat verdiği “A Beautiful Day in the Neighborhood”dan fragman yayınlandı.

BOLD Her filmiyle çıtayı biraz daha yukarı taşıyan 63 yaşındaki başarılı aktör Tom Hanks bu sefer biyografik bir yapımla seyirci karşısına çıkacak.

Tom Hanks ve beyaz perdede canlandıracağı Fred Rogers

ÇOCUKLARIN ÇOK SEVDİĞİ PROGRAMCI

Amerika’da 1968 ve 2001 yılları arasında kesintisiz olarak “Neighborhood” isimli programı sunarak çocuklara rehberlik eden yazar, müzisyen ve kuklacı Fred Rogers’ın hayatını anlatan filmde Tom Hanks’e; Matthew Rhys, Chris Cooper, Susan Kelechi Watson ve Noah Harpster gibi isimler eşlik edecek.

TOM HANKS ÜÇÜNCÜ OSCAR’INI ALABİLİR

Micah Fitzerman-Blue ve Noah Harpster ikilisinin yazdığı filmi Marielle Heller yönetiyor. Heller’in filmograsinde The Diary of a Teenage Girl ve Can You Ever Frogive Me? gibi başarılı işler var.

Dünya prömiyerini eylül ayında Toronto Film Festivali’nde yapan filmde Tom Hanks’in performansı büyük övgü toplamıştı. Oscar için adı şimdiden konuşulan Hanks, 28 Şubat 2020’de gösterime girecek yeni filmiyle heykelciğe uzanabilirse bunu Philadelphia(1993) ve Forrest Gump(1994) filmlerinin ardından üçüncü kez başarmış olacak.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder