15 Kasım 2019 Cuma

Netflix’in ilk animasyon filmi Klaus yayında

Netflix’in ilk orijinal animasyon filmi Klaus platformdaki yerini aldı. Klaus’un Türkçe dublajını ise ünlü isimler gerçekleştirdi.

BOLD– Netflix bugüne kadar birçok orijinal içeriğe imza atmasına rağmen ilk defa uzun metraj bir animasyon yaptı. Bir kutup macerasının anlatıldığı Klaus, Netflix’in planladığı diğer animasyonlar üzerinde de etkili olabilir.

KLAUS’UN KONUSU

Postacı akademisinin en kötü öğrencisi Jesper Kuzey Kutup Dairesi’nin kuzeyinde yer alan buzlarla kaplı bir adada görevlendirilir. Ancak bu adanın huysuz halkı, bırakın mektuplaşmayı birbirlerine selam bile vermemektedir. Pes etmesine ramak kalan Jesper el yapımı oyuncaklarla dolu bir kulübede tek başına yaşayan Klaus ile tanışır. İkisi birlikte Smeerensburg kasabasını yeniden kahkahaların çınladığı bir yer hailne getirmek için mücadeleye girişir.

Çılgın Hırsız’ın ortak yaratıcısı Sergio Pablo tarafından yaratılan animasyonun Türkçe seslendirmesinde Okan Bayülgen(Klaus), Yekta Kopan(Jesper), Ece Uslu(Alva), Serra Yılmaz(Mrs. Krum) gibi önemli isimler görev aldı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder