16 Kasım 2019 Cumartesi

Enkazdan 33 saat sonra çıkarılan mühendisten acı haber

Gaziantep Şahinbey’de yapılan Akkent Camii inşaatında çöken iskelenin altından 33 saat sonra çıkarılan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan’ın yaşamını yitirdiği açıklandı.

BOLD – Gaziantep’te merkez Şahinbey ilçesindeki Akkent Camii inşaatında çöken iskelenin altından 33 saat sonra çıkarılan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan’ın hayatını kaybettiği açıklandı.

ENKAZDAN 33 SAAT SONRA ÇIKARILDI

Önceki gün 15.42’de ölçü almak için girdiği camide çöken iskelenin altında kalan Küçükcan, enkazın altından 33 sonra çıkarılabildi. Hemen ambulansla Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Küçükcan, burada yapılan ilk müdahalede belli bir süre önce yaşamını yitirmiş olduğu anlaşıldı.

ÖLÜM SAATİNİ ADLİ TIP BELİRLEYECEK

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin, “Kendisi acile getirildiğinde ilk değerlendirmemizde vefatının üzerinden belirli bir süre geçtiğini düşünmekteyiz. Ama bu sürenin ne kadar olduğuyla ilgili konu, yarın adli tıpta yapılacak incelemeler sonucunda belli olacaktır. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Gaziantep’in başı sağ olsun” dedi.

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar beklentisini düşürdü

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder