30 Ocak 2020 Perşembe

Sergen Yalçın’dan ilk antrenman ve ilk sözler: Bu camianın bir ruhu var, birlikte başaracağız

Beşiktaş, 47 yaşındaki Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Takımın başında ilk idmana çıkan Yalçın, futbolcularına “Bu camianın bir ruhu var. O ruhu verdiğimizde başarı gelir” ifadelerini kullandı.

BOLD – Beşiktaş’ın efsane isimlerinden Sergen Yalçın dün itibariyle resmen Beşiktaş’ın hocası olara göreve başladı. Siyah-Beyazlı kulüp , Abdullah Avcı’nın sözleşmesini TFF’den iptal etmesinin ardından Yalçın’ın lisansını 31 Mayıs 2021’e kadar çıkardı. Bugün 19.03’te Vodafone Park’ta imza töreni ile bu anlaşma kamuoyu ile de paylaşılmış olacak.

İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

47 yaşındaki teknik adam, gelecek sezonun sonuna kadar siyah-beyazlıların yeni hocası olacak. Yalçın, Ümraniye’de takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Futbolcularla tek tek tanıştı. İşine hızlı koyulan başarılı teknik adam, futbolcularla ilk toplantısını yaptı. Yardımcıları Murat Şahin ve Çağdaş Atan ile birlikte “Kimsenin morali bozulmasın. Her şey düzelecek” diye sözlerine başlayan Sergen Yalçın, şunları söyledi: “Biz de olumsuz havayı düzeltmek için Beşiktaşımıza geldik. Beşiktaş büyük bir camia. Bu camianın bir ruhu var, onu verdiğimizde kimse karşımızda duramaz. Her şeyi beraber başaracağız. Bedeninizi ve ruhunuzu bu takımın başarısı için ortaya koyacaksınız. Kimse merak etmesin, birlikte başarılı işlere imza atacağız.”

TARAFTAR İMZASI BUGÜN 19.03’TE

Avcı’nın ayrılmasından sonra göreve gelen 1972 doğumlu Yalçın, Samet Aybaba’dan sonra Beşiktaş’ta oyuncu ve teknik direktör olarak görev yapan isim olacak. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin göreve getirdiği ilk Teknik Direktör olan Sergen Yalçın için büyük gün bugün olacak. 47 yaşındaki teknik adam, saat 19.03’te Vodafone Park’ta taraftarın önünde dev bir şölenle imzayı atacak.

Binlerce siyah-beyazlı taraftarın tribünleri doldurup Sergen Yalçın ve ekibine destek vermesi bekleniyor. Geçen sezon geldiği Vodafone Park’ta “Bir gün kavuşacağız” ifadesini kullanarak Beşiktaş’ı çalıştırmak istediğini dile getiren Sergen Yalçın’ın en büyük hayali gerçekleşmiş olacak. İkinci Başkan Adnan Dalgakıran, “Saat 19.03’te tüm Beşiktaşlıları mabedimize bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Oğuzhan Özyakup Feyenoord formasını giydi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder