31 Ocak 2020 Cuma

Trabzonspor, Manuel da Costa ve Messias ile savunmayı sağlama aldı

Trabzonspor Guilherme’nin ardından Portekiz asıllı Faslı stoper Manuel da Costa’yla da anlaşma sağladı. 33 yaşındaki Da Costa ile yeni transfer Manoel Messias’ta sözleme için Trabzon’a geldi.

BOLD – Şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Malatyaspor’dan Guilherme ve Cruzeiro’dan Manoel Messias ile anlaşan Bordo-Mavili Kulüp savunmaya bir takviye daha yaptı. Daha önce Medipol Başakşehir ve Sivasspor forması giyen Manuel da Costa ile anlaşmaya vardı. Son olarak Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad’da forma giyen ve şu an kulüpsüz olan Portekiz asıllı Faslı futbolcu Manuel da Costa’yla her konuda anlaşma sağladı. 33 yaşındaki tecrübeli stoper sabah saatlerinde Trabzon’a geldi. Adı yeniden Başakşehir ve Galatasaray ile anılan yıldız isim ile sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalanacak.

Manoel Messias ve Manuel da Costa sabah saatlerinde Trabzon’a geldi.

4 MİLYON EURO’YA GİTMİŞTİ

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Başakşehir’den 4 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan kulübü Al İttihad’a transfer olan Costa, devre arasında boşa çıkmıştı. Futbola Fransız ekibi Nancy’de başlayan Manuel da Costa, kariyerinde Fiorentina, Sampdoria, West Ham, Sivasspor, Olympiakos ve Başakşehir gibi takımlarda forma giydi. 33 yaşındaki futbolcu, Fas Milli Takımı ile 31 maça çıktı. 1.91’lik stoper, Sivasspor ve Başakşehir formalarıyla Süper Lig kariyerinde toplam 72 maça çıktı, 11 gol atıp, 3 asist yaptı.

MANOEL MESSİAS DA TRABZON’A GELDİ

Bordo mavili kulüp, Cruzeiro’nun 29 yaşındaki stoperi Manoel Messias’ı Trabzon’a getirdi. Brezilyalı oyuncuyu havalimanında kulüp yetkilileri karşılarken, taraftarlar da oyuncu ile fotoğraf çektirdi. Sonrasında Messias, özel bir araca binerek havalimanından ayrıldı.
Cruzeiro formasıyla 2019’da 39 maçta forma giyerken, takımına 1 gollük katkı sağladı. Öte yandan Karadeniz ekibi, dün Guilherme’yi Trabzon’a getirmiş, geçen hafta içinde de Bilal Başacıklıoğlu ve Ndiaye’yi kadrosuna katmıştı.

Barcelona’nın 100 milyon Euro’luk teklifini geri çevirdiler

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder