7 Şubat 2020 Cuma

9 yeni film vizyonda

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta 3’ü yerli 9 yeni film gösterime girdi.

BOLD– Uzun süredir merakla beklenen Birds of Prey ve Can Evrenol’un yeni filmi “Peri: Ağzı Olmayan Kız”ın dikkat çektiği haftada farklı türlerden örnekler bulmak mümkün.

İşte 7 Şubat 2020 günü Türkiye’de vizyona giren filmler…

BIRDS OF PREY/ YIRTICI KUŞLAR

Senaristinden yönetmenine ve başrol oyuncusuna kadar tamamen kadın elinden çıkmış bir film Yırtıcı Kuşlar… Ewan McGregor’un kötü adam olarak yer aldığı yapımda Joker’den ayrılan Harley Quinn’in yeni arkadaşlar edinerek verdiği mücadeleye şahit olacağız.

PERİ: AĞZI OLMAYAN KIZ

Can Evrenol’dan bir kıyamet sonrası filmi. Santral patlamasından sonra yaşanan Büyük Dünya Savaşı devam ederken ağzı olmadan doğan Peri isimli kızın hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı filmde Denizhan Akbaba, Elif Sevinç, Özgür Civelek,Kaan Alpdayı, Sermet Yeşil, Mehmet Yılmaz Ak rol alıyor.

ANNELERİMİZ/ NUESTRA MADRES

Cannes’da “Altın Kamera” ödülü kazanan “Annelerimiz” Guatemala iç savaşının bıraktığı acı izleri kendi aile geçmişinin izleri üzerinden süren bir antropoloğun hikayesini anlatıyor.

KARANLIK SULAR/ DARK WATERS

Anne Hathaway, Mark Ruffalo ve Tim Robbins gibi isimlerden oluşan güçlü bir kadroyu bir araya getiren filmde idealist avukat Robert Bilott’un, büyük bir çevre kirliliğine yol açtığını düşündüğü kimya şirketine karşı verdiği mücadele anlatılıyor.

KARABASAN/ WAKE UP

Genç bir kadının neden tüm ailesini öldürdüğünü araştıran psikiyatrist Philip’in öyküsünü anlatan yapım, sinema filminden ziyade TV için yapılmış izlenimi veriyor.

HONEY BOY/ ŞEKER ÇOCUK

Ünlü oyuncu She LaBeouf’un kendi yaşam öyküsünü yazdığı filmi Alma Har’el yönetiyor. Aktörün babasıyla olan sorunlu ilişkisinin yaşamını ve kariyerini nasıl etkilediğine odaklanan filmde LaBeouf babasını canlandırıyor.

HUMRAZ CİN TARİKATI

Blair Cadısı havası verilmeye çalışılan (sadece çalışılan) film, arkeoloji tahsili yapan Tuğba’nın, Humraz isimli bir cin tarikatını araştırma sürecini anlatıyor.

ŞAHANE HAYALLER

Ömer Başdoğan, Cemil Şahin, Çetin Altay, Suzan Aksoy, Salih Kalyon, Berrak Güvem ve Nazlı Pınar Kaya’nın rol aldığı yapımda şair olarak tanınma hayalleri kurarken, lise arkadaşı Ali ile tanışan Ömer’in başına gelen komik olaylar dizisi anlatılıyor.

SÜPER AJANLAR/SPYCIES

Haftanın tek animasyon filmi Süper Ajanlar, söz dinlemez tavırlarıyla nam salmış Vladimir ile uyuşuk çömez Hector isimli iki ajanın, çalınmış gizli materyal Radiuzite’ı bulmaya çalışmalarını konu ediniyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder