7 Şubat 2020 Cuma

Vatandaşa da çılgınlık yaptıracaklar: Büyük projelere ortaklık yolu açılıyor

Kaynak sorunu yaşayan AKP hükumeti, çareyi Yimpaş, Kombassan ve Jet Fadıl’ın kullandığı sistemde buldu. Hazırlanan yeni kanun teklifi ile vatandaş artık birikimleriyle çılgın projelere ortak olabilecek.

BOLD AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, TBMM Başkanlığına sundukları kanun teklifinin kabul edilmesiyle birlikte vatandaşların artık büyük projelere ortak olabileceğini söyledi.

VATANDAŞ PROJELERE FİNANSMAN SAĞLAYACAK

40 maddelik kanun teklifinin kabul edilmesi halinde Türkiye’nin önemli bir finansal enstrümanı tanıyacağını söyleyen Muş, “Proje finansmanı düzenlemesini getiriyoruz. Önemli, büyük ölçekli projelerde vatandaşlarımız projelere, finansman sağlanmak suretiyle ortak olma imkanına kavuşacaklardır. Buradaki düzenlemeler SPK mevzuatında yapacağımız değişikliklerle sağlanacaktır” dedi.

VATANDAŞLAR BİRİKİMLERİ KARŞILIĞI KAR ALABİLECEKLER

AKP’nin büyük ölçekli projeleri olduğunu hatırlatan Muş, “Vatandaşlarımız belli birikimleriyle buraya ortak olabilecek ve bu birikimlerinin karşılığında projelerden elde edilecek kardan paylarını alacaklardır. Aslında Türkiye’de önemli bir finansal enstrüman olarak tanıtılmış olacaktır” dedi. Muş, bu sistemin ilk kez tanıtılmış olacağını kaydetti.

“İstifa kaçınılmaz” dedi başbakanlığı bıraktı!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder