8 Şubat 2020 Cumartesi

İdlib konusunda MSB’den yeni açıklama

Milli Savunma Bakanlığı, 8 askerimizin şehit olduğu İdlib’le ilgili yeni açıklama yaptı. Açıklamada, “Yapılacak yeni bir saldırı durumunda meşru müdafaa kapsamında yine en sert şekilde karşılık verilecektir” denildi.

BOLD – Milli Savunma Bakanlığından İdlib konusunda yeni açıklama geldi. Bakanlık, geçen hafta yapılan topçu saldırısını hatırlatarak, “Yapılacak yeni bir saldırı durumunda meşru müdafaa kapsamında yine en sert şekilde karşılık verilecektir” dedi.

GÖZLEM NOKTALARIMIZ KENDİLERİNİ KORUYABİLECEK YETENEKTE

Geçen hafta yoğun topçu ateşi sonucu 8 askerin şehit olmasının ardından bugün Milli Savunma Bakanlığından İdlib’le ilgili açıklama yapıldı. Bakanlıktan “İdlib’de bulunan gözlem noktalarımız görevine devam etmekte ve sahip olduğu harp, silah, araç ve gereçlerle kendilerini koruyabilecek yetenektedir. Yapılacak yeni bir saldırı durumunda meşru müdafaa kapsamında yine en sert şekilde karşılık verilecektir” açıklaması geldi.

ERDOĞAN, SURİYE’Yİ UYARMIŞTI

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da partisinin bu haftaki grup toplantısında “Rejim şubat ayı içinde gözlem noktalarımızın gerisine çekilmezse Türkiye bu işi bizzat yapmak mecburiyetinde kalacaktır” demişti.

Suriye’den 1 şehit 4 yaralı asker daha geldi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder