7 Şubat 2020 Cuma

Rahatsız edici bakışlı kedi Perdita için 175 başvuru

ABD’de bir barınağın Facebook ilanında “Hasta zannettik, pisliğin teki çıktı. Dünyanın en kötü kedisi” diye tanıttığı Perdita adlı kediyi sahiplenmek için 175 başvuru yapıldı.

BOLD Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzey Carolina eyaletinde, bir barınağın Facebook ilanında “Hasta zannettik, pisliğin teki çıktı. Dünyanın en kötü kedisi” diye tanıttığı Perdita (Kayıp) adlı dört yaşındaki kedi Tennesseli bir çift tarafından sahiplenildi.

İLAN SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

Mitchell County Animal Rescue isimli barınak, Perdita’yı sahiplenmek için 175 başvuru geldiğini açıkladı.

Barınak müdürü Amber Lowery, daha önce hayvanların özelliklerini şeffaf ve esprili şekilde vurguladıkları bu yöntemin Perdita’da da işe yaradığını söyledi. İlan sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

ÖFKESİ GEÇER DİYE İSMİNİ DEĞİŞTİRDİLER

Barınağın yeni ilanına göre Perdita’yı sahiplenen çift, “Öfkesi belki adından kaynaklanıyordur” diyerek hayvana Noel ismini verdi.

Perdita için verilen ilk ilanda hayvanın sevdikleri ve sevmedikleri şöyle anlatılmıştı:

HAYVAN MEZARLIĞI HAYRANI

Sevdikleri: Bir daha asla mutlu olamayacağınızı hissettirinceye kadar ruhunuzun derinliklerine bakmak, Catch Scratch Fever (Kedi Tırmalaması Ateşi) şarkısı, Hayvan Mezarlığı filmi, atlayarak korkutmak (uzmanlık alanı), karanlık köşelerde belirmek, evin kraliçesi olmak, barınak çalışanlarını hasta olduğuna inandırmak (veteriner de bunu onaylıyor… pisliğin teki).

NOEL VE KUCAĞA ALINMAKTAN HOŞLANMIYOR

Sevmedikleri: Pembe renk, yavru kediler, köpekler, çocuklar, Dixie Chicks, Disney filmleri, Noel ve kucağa alınmak.-

Bakan Soylu’ya “kel” demek suç sayıldı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder