6 Şubat 2020 Perşembe

Disney’den rakiplere gözdağı gibi dizi takvimi

The Mandalorian ile dizi dünyasına sağlam bir giriş yapan Disney’in yeni yapımlarının yayın takvimi belli oldu.

BOLD– Birinci yılını doldurmadan 28,6 milyon kullanıcıya ulaşan Disney’in elindeki en büyük koz ise Marvel yapımları.

The Falcon and The Winter Soldier, Disney’in en merak edilen yapımlarından

MANDALORIAN, WANDAVISION VE DİĞERLERİ

İlk yılında orijinal içerik konusunda sıkıntılar yaşasa da iyi bir çıkış sağlayan Disney+ Netflix başta olmak üzere rakiplerinin başını epey ağrıtacağa benziyor. Zira kanalın yeni yapımları için açıkladığı yayın takvimi rakiplerine nefes aldırmayacak.

THE MANDALORIAN

İlk sezonu büyük beğeni toplayan The Mandalorian’ın ikinci sezonu için fazla beklememiz gerekmeyecek. Pedro Pascal’ın başrolde olduğu dizinin yeni sezonu Ekim 2020’de yayında olacak. İkinci sezonda bebek Yoda’nın daha fazla görüneceğinin açıklanmış olması da dizi fanlarını şimdiden heyecanlandırdı.

WANDAVISION

Avengers’tan ekrana transfer olan Wandavision’da başrolleri filmlerde olduğu gibi Paul Bettany ve Elizabeth Olsen paylaşacak. 1950’li yıllarda geçecek olan dizi Aralık 2020’de seyirciyle buluşacak. İkilinin 50’li yıllara nasıl gittiği ise henüz bir sır.

THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER

Ewan McGregor’lı Obi Wan Kenobi serisinin gecikecek olması diziseverleri üzse de Anthony Mackie ve Sebastian Stan’lı The Falcon & The Winter Soldier dizisinin Ağustos ayında yayınlanmaya başlayacağı haberi yaz ayları için herkesi ferahlattı.

LOKI

En merak edilen yapımlardan biri de hiç şüphesiz Loki… Marvel filmlerinde olduğu gibi yine Tom Hiddleston’un hayat vereceği İskandinav tanrısının maceralarını anlatacak dizi Wandavision gibi yeni Dr. Strange filmi ile bağlantılı olacak. Dr. Strange devam filminin Mayıs 2021’de vizyona gireceği düşünüldüğünde Loki için de bu tarihten öncesini bekleyebiliriz.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder