12 Şubat 2020 Çarşamba

A Haber’den Fenerbahçelileri daha da kızdıracak haber: ‘Türkiye’nin büyümesinden neden rahatsızlar’

Albayrak ailesinin yönetimindeki A Haber, Fenerbahçe taraftarıyla Berat Albayrak arasında yaşanan gerginliğin ‘faiz lobileri’ tarafından organize edildiği öne sürüldü.

BOLD – Fenerbahçe taraftarı, Süper Lig’de gerginliğin doruğa ulaştığı Trabzonspor ile Fenerbahçe maçının ardından, hakem hatalarını öne sürerek, her platformda kabinedeki 5 Trabzonlu bakanla Trabzonspor’u desteklediklerini dile getiren Berat Albayrak’ı protesto etmişti.

Fenerbahçe son oynanan Alanyaspor maçında da hakem hataları yüzünden istediğini elde edemedi. Maç sonu tribünlerden Berat Albayrak protesto edildi. Fenerbahçeliler AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı “Damat istifa” sloganları ile istifaya davet etti.

BOYKOT ÇAĞRISI

Sosyal medyada örgütlenen Fenerbahçeliler taraftarların, Berat Albayrak’ın kardeşinin yönettiği Turkuaz Medyaya ait A Spor kanalını da izlememesini istedi.

A HABER PROTESTOYU FAİZ LOBİSİNE BAĞLADI

A Haber’de yayınlana bir haber ise Fenerbahçe taraftarından büyük tepki topladı. Berat Albayrak’ın Maliye ve Hazine Bakanı olmasının ardından ‘faiz lobisi’ ile savaşın başladığının öne sürüldüğü haberde Fenerbahçeliler kastedilerek “Türkiye’nin güçlenmesinden neden rahatsızlar?” denildi.

MESELE FUTBOL DEĞİL

Gezi olayları da hatırlatılarak “Derin yaraları var. Mesele daha özel, daha duygusal” ifadeleriyle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı iş insanı Ali Koç’un görüntüleri ekrana verildi. Ayrıca “Faizden eskisi kadar kazanamıyorlar. Bankalar üzerinde eskisi kadar at oynatamıyor, dev kasalara hortumlar koyamıyorlar” gibi ifadeler TÜSİAD üyelerinin görüntüleriyle servis edildi.

Çin’deki salgından korkutan görüntüler: Üç çocuk tek ceset torbasında

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder