13 Şubat 2020 Perşembe

İzmir’de işçi servisi kamyonla çarpıştı: 4 ölü 8 yaralı

İzmir Bergama’da bir kamyonla işçi taşıyan servis minibüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada kamyon sürücüsü ile 3 işçi hayatını kaybetti.

BOLD – Kaza, sabah saatlerinde Selçuk Mahallesi Bergama-Kozak yolu meydana geldi. İddiaya göre, 35 F 9896 plakalı kamyonla karşı yönden gelen, işçilerin bulunduğu 35 VNN 46 plakalı servis minibüsüyle çarpıştı. Kaza sonrası çarpışan işçi servisi ve kamyonda sıkışanlar oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, 112 sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler araç içerisinde sıkışan vatandaşlara ilk müdahaleyi yaparken ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Yaralılar tedavileri için ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

ÖLÜ VE YARALILARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Bu arada kazada hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların isimleri de belli oldu. Edinilen bilgiye göre; kamyon şoförü İsmail Ökemen, işçiler Ramazan Kömürcü, Mehmet Ali Çakmak ve vardiya amiri Arslan Emre Parmaksız kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan minibüs şoförü Ömer Faruk Özdemir (41), Cemal Vahaplar (35), Vahap Kartal (41), Joni Samkharadze (31), Simon Samkhradze (28), Önder Karakaya (39), Erkan Aktürk (43) ve Erkan Yıldız’ın (34) tedavilerinin ise sürdüğü öğrenildi.

Çatısını kürerken donan amcanın kar isyanı: Ula birazda İstanbul’a Antalya’ya gitsin

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder