14 Şubat 2020 Cuma

Dokuz yeni film gösterimde

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta 4’ü yerli 9 yeni film gösterime girdi.

BOLD– En iyi kostüm tasarımı Oscar’ını alan Little Women ve Guy Ritchie imzalı The Gentlemen haftanın dikkat çeken yapımları olarak öne çıkıyor. İşte 14 Şubat Cuma günü Türkiye’de vizyona giren filmler.

LITTLE WOMEN

Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Laura Dern, Merly Streep gibi isimlerden oluşan etkili kadrosuyla yeniden gösterime giren Küçük Kadınlar, her biri hayatlarını kendi bildikleri gibi yaşamaya kararlı dört genç kadın olan March kardeşlerin hikayesini zamandan bağımsız olarak anlatıyor.

THE GENTLEMEN

Guy Ritchie’nin kendi tarzına geri döndüğü The Gentlemen, The Gentlemen; İngiltere’de kurduğu büyük çaplı uyuşturucu imparatorluğunu Oklahomalı bir hanedana satma aşamasında olan Mickey Pearson’ın karmaşık öyküsünü anlatıyor. Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant başrollerde…

KİRPİ SONIC

Aynı isimli ünlü video oyundan sinemaya uyarlanan Live-action&animasyon Sonic the Hedgehog, devletin mavi kirpi Sonic’i yakalaması için çılgın bilim insanı Dr. Ivo Robotnik’i görevlendirmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. Jim Carrey başrolde…

YENİ BAŞTAN

La belle époque; 60’lı yaşlarındaki Victor’un, tarihin herhangi bir döneminin gerçekçi bir deneyimini müşterilerine sunma iddiasındaki girişimci bir firmanın imkânlarıyla 40 yıl önce hayatının aşkıyla tanıştığı dönemi tekrar yaşamasını konu ediniyor.

AĞIR ROMANTİK

Ağır Romantik, birlikte olacağı insanın centilmen ve romantik olmasını bekleyen Aslı ile Aslı’ya karşı ince ruhlu olan fakat büyük bir kapkaç çetesinin liderinin oğlu olduğunu Aslı’dan saklayan Kerem’in hikâyesini anlatıyor.

NASİPSE OLUR

Nasipse Olur, hayatında kısa süre içerisinde birçok olumsuz gelişmeye maruz kalan Günfer’in, onun bu kötü günlerinin şahidi Gökhan’ın yardımıyla tüm bu felaketlerden sıyrılmaya çalışmasını konu ediniyor.

AKILLI BALIK

Shark School, kendilerine her gün yeni şeyler öğreten öğretmenlerini çok seven iki balık Bella ve Milo’nun okulda yaşadıkları maceraları anlatıyor.

MASALLARDAN GERİYE KALAN

Masallardan Geriye Kalan, üniversitede doçent olan Evren ile yüksek lisans öğrencisi Hece arasında filizlenen aşkı konu ediniyor.

KİKİ: LANET-İ CİN

Kiki: Lanet-i Cin, ikinci eşinden olan kızı Elif’in hastalığına deva arayan Muzaffer’in, bu arayış sırasında bir medyuma başvurmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder