13 Şubat 2020 Perşembe

Antalya vekili Çokal, İyi Parti’den istifa etti

İyi Parti Antalya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Tuba Vural Çokal, dün gece sosyal medya hesabından sert açıklamalar yaparak istifa etti.

BOLD – Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti’den dün gece sürpriz bir istifa haberi geldi. Antalya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Tuba Vural Çokal, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile partisine yönelik sert eleştiriler getirip üyelikten ve görevlerinden ayrıldığını duyurdu.

NE YAZIK Kİ ÜLKEYE ÜMİT OLAMAZ

Açıklamasında, “Eğer emekler kişisel hırs ve egolara ezdirilir, değersizleştirilmeye çalışılırsa ve bu durum bir siyasi partide alışkanlık haline geldiyse, ne yazık ki ülkeye ümit olamaz, yol arkadaşlarım ve şahsımda uzun zamandır değersizleştirmeye ve tacizlere maruz kalmaktadır.

Türk milliyetçiliğini daha etkin ve Türklerin iktidar yürüyüşüne Meral Akşener’in önderliğinde ulaşmak adına çıktığımız bu yol beklentileri karşılayamamıştır.

DAĞDAN GELENLERİN ÖNÜNÜ AÇIYORUZ

En önemlisi şahsımı Antalya seçmeni seçmiştir. Antalya dışında zorlama bir siyasetin Antalya’ya dayattığı bu siyasal durumun adı üzüm yemek değil, bağcı dövmektir. Bağban olarak çekiliyor, dağdan gelenlerin önünü açıyoruz” ifadelerini kullandı.

Vural’ın, gün içinde istifa dilekçesini partisine ulaştıracağı öğrenildi.

AKP’li Uşak Belediyesinin araçlarına haciz konuldu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder