13 Şubat 2020 Perşembe

Mehmet Demirkol: Hakemi nasıl yenebilirsin! Mümkün mü böyle bir şey?

Mehmet Demirkol yayıncı kuruluşta hakemlerle ilgili ilginç bir tespitlerde bulundu. Yabancı hakem konusuna da değinen Demirkol, “Nereden bulacaksın yabancı hakemi, iyileri zaten kendi liginde maç yönetiyor” dedi.

BOLD – Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Sports’taki açıklamalarında tartışmaların odağında bulunan hakemlerle ilgili düşüncelerini paylaştı. Hakemleri sürekli eleştiren kulüplerin çelikilerine dikkat çeken Demirkol, “Bizi şampiyon yapmayacaklar, kesin diyorlar sonra şampiyon olan, ‘hakemleri de yendik’ diyor. Nasıl yenebilirsin hakemi, mümkün mü böyle bir şey? Hakemler şampiyon yapmayacağız diyor ve buna rağmen şampiyon oluyorsun öyle mi? Olabilir mi böyle bir şey, seni yarışa sokmazlar..” ifadelerini kullandı.

NEREDEN BULACAKSIN YABANCI HAKEMİ İYİLERİ KENDİ LİGİNDE

Mehmet Demirkol yabancı hakem talepleri ile ilgilide sert eleştiri getirerek şunları söyledi: Oyuncu yabancı olsun, hakemler yabancı olsun, kulüpleri yabancılar alsın ama tüm teknik direktörler Türk mü olsun? Nereden bulacaksın yabancı hakemi, iyileri zaten kendi liginde maç yönetiyor. Nereden bulacaksın hakemi? İzmir’de oturan, çocuğu ilkokula gidiyor, eşi bankada oturuyor, anası, babası oralı, bütün akrabaları Türkiye’de yaşayan bir insanı mı manipüle mi etmek kolaydır, yoksa sadece 1 hafta gelip maç yönetip gidecek adamı manipüle etmek mi kolaydır?

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder