5 Şubat 2021 Cuma

AKP kongresi bitti, toplu etkinliklere yasak geldi

Adana’da valilik AKP kongresi sonrası il genelindeki toplu etkinlikleri yasakladı. 1 Şubat’ta Yüreğir Serinevler Kapalı Spor Salonu’nda yapılan AKP İl Kongresi’ne katılanların ise sosyal mesafeye uymamaları dikkat çekmişti. 

BOLD – Adana’da, 1 Şubat’ta Yüreğir Serinevler Kapalı Spor Salonu’nda yapılan AKP İl Kongresi sonrası konferans ve panel benzeri etkinlikler de dahil olmak üzere tüm toplu etkinliklere 15 günlüğüne yasak getirildi. Yasak, 19 Şubat saat 23.59’a kadar geçerli olacak.

GÖSTERİ, YÜRÜYÜŞ, EYLEMLER YASAKLANDI

Valilikten konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Valilik ve kaymakamlık makamlarının uygun göreceği etkinlikler ile sivil toplum kuruluşlarının binalarında üyelerine yönelik yapacağı toplantılar ve basın açıklamaları hariç, ilimiz sınırlarında tüm toplantı ve gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, açık ve kapalı yer toplantısı ile protesto eylemi, konser, şenlik, festival, miting, çadır kurma, oturma eylemi, stant açma, çelenk sunma törenleri, açlık grevi, anma töreni, afiş, pankart ve poster asma, el ilanı ve bildiri dağıtma, imza masası açma, konferans, panel ve benzeri tüm etkinlikler yasaklanmıştır” denildi.

 

Ne Cemaat ne de 28 Şubatçılar…

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder