3 Şubat 2021 Çarşamba

Tayyip Erdoğan’ın yeni teröristleri

Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini terörist ilan etti. “Bu ülke teröristlerin hakim olduğu ülke olmayacak. Bu ülke bir daha Gezi Olayı’nı yaşamayacaktır” dedi.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Artvin-Bilecik-Çankırı-Gaziantep-Iğdır 7’nci olağan il kongrelerine AKP Genel Merkezi’nden canlı bağlantıyla katıldı. Hedefinde Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri vardı. Protestolara kızan Erdoğan, “Siz öğrenci misiniz, yoksa siz rektörün odasını basmaya kalkışan terörist misiniz? Bu ülke teröristlerin hakim olduğu ülke olmayacak ve asla fırsat vermeyeceğiz. Gereği neyse yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bu ülke bir daha Gezi olayını yaşamayacaktır” dedi.

LGBT YOK MİLLİ MANEVİ ÜLKE VAR!

Erdoğan şöyle devam etti: “Bay Kemal sen terörist arkadaşlarınla yola devam edeceksen devam et, biz teröristlerle birlikte olmadık, olmayacağız. LGBT, yok böyle bir şey. Bu ülke millidir, manevidir. CHP’den bizim beklentimiz yok. Bizim bunlardan beklentimiz ülkemizin ortak menfaatleri konusunda asgari düzeyde de olsa anlayış birliğidir. Türkiye AB’den ABD’ye kadar nice gücün haksız ithamlarına maruz kalırken, onların değirmenine su taşımasalar yeter. Türkiye salgınla mücadele ederken, yürütülen faaliyetleri sabote etmeseler yeter. Türkiye ekonomik krizin etkileriyle boğuşurken ortalığı bulandırmasalar yeter. Kendi partilerinde tecavüz, taciz, arsızlık ortaya çıkmışken önce kendilerini temizleseler yeter. Bu sıkıntılı zihniyeti milletimize havale ediyoruz.

Yeni Anayasa konusuna da değinen Erdoğan, “Olumlu katkıda bulunmak isteyen herkesi yeni anayasa çalışmaları içinde görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder