22 Temmuz 2021 Perşembe

Cep telefonlarında tarihin en büyük tehlikesi

Bugüne kadarki en büyük casus yazılım olarak kabul edilen Pegasus skandalı büyüyor. Türkiye’den de bazı isimlerin yer aldığı, 16 ülke lideri, bürokratlar, dini önderler, gazeteciler ve binlerce önemli kişinin cep telefonunun Pegasus’un 45 müşterisi tarafından ele geçirildiği ortaya çıktı. Gazeteci Cevheri Güven’in casus yazılım Pegasus ile ilgili son videosu yayında.

BOLD – Dünya İsrail üretimi gelmiş geçmiş en büyük casus yazılım Pegasus’la ele geçirilen cep telefonlarını konuşuyor. 16 ülke lideri, bürokratlar, dini önderler, gazeteciler ve binlerce önemli kişinin cep telefonunun Pegasus’un 45 müşterisi tarafından ele geçirildiği ortaya çıktı. Dünyanın en önemli 16 medya organı bir araya geldi ve Pegasus Skandalını tüm boyutlarıyla masaya yatırdı.

İstanbul Başsavcısı dahil Türkiye’de telefonu ele geçirilen 500 kişi olduğu öğrenildi. Bu sayının çok daha büyük olabileceği belirtiliyor. Pegasus telefonu nasıl ele geçirir, telefonunuzda neler yapar, Pegasus’tan telefon korunabilir mi? Gazeteci Cevheri Güven son videosunda Pegasus’u ele aldı.

Kovulduklarını Resmi Gazete’den öğrenen bürokratlar

 

Cep telefonlarında tarihin en büyük tehlikesi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder