21 Temmuz 2021 Çarşamba

Tayyip Erdoğan’ın müjdesi AKP’lileri de memnun etmedi

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Kıbrıs’ta açıklayacağını duyurup büyük beklenti oluşturduğu müjde, AKP’lileri de memnun etmedi. Yandaş yazarların açıklanan müjdeden bahsetmemesi dikkat çekerken, AKP’li troller de müjdenin “hayal kırıklığı” olduğunu ifade etti.

BOLD ANALİZ – Kıbrıs Harekatı’nın yıldönümünde Ada’ya çıkarma yapmadan “büyük müjde” açıklaması yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın müjdesi külliye ve millet parkı çıktı. Büyük beklenti oluşturulmanın ardından açıklanan müjde AKP’lileri de memnun etmedi.

MÜJDEYİ ŞİŞİRDİLER AMA DEVAMI GELMEDİ

AKP’li birçok yazar müjdenin açıklanacağını belirtmesine karşın açıklanan müjdeden bahsetmemesi dikkat çekti. Yenişafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül, 17 Temmuz günü “Azerbaycan ve Pakistan heyetleri KKTC’yi ziyaret ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan; Pazartesi KKTC’ye gidiyor. “Bir müjdem var” demişti. KKTC muhalefeti, Rumlar ve Atin telaşta. “İçeridekiler” de. Karabağ’a destek vermediler. KKTC’ye de vermezler. Biz “müjde”yi bekliyoruz.” derken bugüne kadar Erdoğan’ın açıkladığı müjdeden söz etmemesi dikkat çekti.

“MÜJDELER MERAK KONUSU”

Erdoğan’la birlikte Ada’ya giden Akit gazetesi yazarı Hacı Yakışıklı da “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve heyeti; ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla yoldayız. Müjdeler merak konusu. Allah ülkemiz, KKTC’miz, “dost kardeş ülkelerimiz” adına hayırlar nasip etsin” diye paylaşımda bulundu ancak sonrasında açıklanan müjdelerden bahsetmemesi dikkat çekti.

BEKLENTİYE SOKULAN TOPLUM NE UMDU NE BULDU

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci de 19 Temmuz’da “Sağlam müjde geliyor…” diye yaptığı paylaşımın ardından Erdoğan’ın açıklaması sonrası “Yarın belki 2. Müjde gelir… :)” diye tweet attı. Sosyal medyada AKP’nin önde gelen trollerinden Fatih Tezcan ise damat Selçuk Bayraktar’ın açıkladığı müjdeyi paylaşıp, “Benim için müjde budur” dedi. Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da “KKTC’de müjde diye birileri toplumu büyük bir beklentiye sokup, sonra meclis, başkanlık binası ve millet parkını teselli ikramiyesi olarak sunarken aceba ne düşündü? İnsanlar ne umdu ne buldu!” diye tepki gösterdi.

Bİ GERİ VİTES OLMUŞ SANIRSAM, REİS MÜJDEYİ UNUTTU GALİBA

Açıklanan müjdeye sosyal medyada AKP’liler de tepki gösterdi. Müjdeyi “boşşşşşş” ve “hayal kırıklığı” olarak niteleyen AKP’lilerin yaptığı paylaşımlardan bazıları ise şöyle:

  • Hayal kırıklığı, bi geri vites olmuş sanırsam son dakika.
  • Bundan sonra müjde dediğinde bir değeri olmayacak. kelimelerin içini boşalttılar sürekli.
  • İnsanlarla dalga geçmek olarak görüyorum açık ve net.
  • Müjde mi? Ağam bizle eylenir
  • Son dakika değişikliği var gibi
  • Şaşkınlık içerisindeyim…
  • Reis müjdeyi unuttu galiba
  • Evet Bir Devlet olma Emaresi için güzel ancak Bu kadar beklenti oluşturulup bunun Müjde olarak açıklanması ne bileyim, Sanki olmadı
  • Gorkuyom yazmaya. Herkes çok mutlu. Hatta musmutlu

Tutsak bebek Saime Sincan Cezaevinde havale geçirdi

Tayyip Erdoğan’ın müjdesi AKP’lileri de memnun etmedi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder