19 Temmuz 2021 Pazartesi

Erdoğan’ın ‘KKTC’ye Saray inşaatı’ müjdesi sosyal medyayı yıktı

Erdoğan’ın hafta içi duyurduğu, AKP trollerinin günlerdir Rum Kesimi ve Yunanistan’a yönelik yeni askeri adımlar ve Maraş’ın tamamen açılması olarak paylaştığı ‘KKTC Müjdesi’ yeni saray inşaatı çıktı. Sosyal medyanın konuştuğu müjdenin 5’li çeteden başka kimseyi sevindirmeyeceğine dikkat çeken gazeteci, siyasetçi ve sosyal medya kullanıcısı vatandaşlar yeni zam ve vergilere hazır olunması uyarısında bulundu.

BOLD – Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) ziyareti günler öncesinden duyurulan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bir de müjdesi olduğu aktarılmıştı.

SARAY VE MİLLET BAHÇESİ

Bugün gerçekleşen ziyarette KKTC Meclis’inde milletvekillerine seslenen Erdoğan, müjdenin adaya inşa edilecek Saray ve Millet Bahçesi olduğunu açıkladı.

Erdoğan konuşmasında: “KKTC Cumhurbaşkanlığı’nın ne doğru dürüst gibi bir ne de doğru dürüst bir parlamento binası var. Biz bunu KKTC’ye yakıştırmıyoruz. Şimdi Cumhurbaşkanlığı’nın külliyesi ile ilgili adımının proje çalışmaları bitti. İnşasına da yakında başlıyoruz. Ayrıca millet bahçesi projesi de yakında başlayacak” ifadelerini kullandı.

MÜTEAHHİTLERDE ZAFER SARHOŞLUĞU

Sosyal medya günler öncesinden duyurulan KKTC müjdesini konuşuyor. Erdoğan’ın müjdesini ti’ye alan gazeteci Can Dündar, “‘KKTC müjdesi’, inşaat işi çıktı. Sarsılmanın eşiğine gelen dünya, rahat bir nefes aldı. Müteahhitlerde zafer sarhoşluğu” dedi.

KKTC RANÇTILARA KARŞI UYANIK OLSUN

Erdoğan’ın sürpriz yaptığını belirten CHP’li Veli Ağbaba da, “Erdoğan’ın “doğalgaz bulduk” deyip yine faturaya zam yapacağını düşünürken KKTC müjdesi beklemediğimiz yerden geldi. KKTC’ye “Saray ve millet bahçesi” yapılacakmış (!) Türkiye’yi Saraylara, betona boğdukları yetmedi, sıra KKTC’ye geldi. KKTC halkı rantçılara karşı uyanık olsun!” diye konuştu.

AKP’Lİ TROLLER ŞOKTA

Günler öncesinden duyurulan müjdeyi Rum kesimi ve Yunanistan’a karşı atılacak yeni bir askeri hamle, Maraş’ın tamamen açılması kararı olarak paylaşımlar yapan AKP’li hesaplar, Saray müjdesinin ardından paylaşımları durdurdu.

YENİ ZAM VE VERGİLERİN HABERCİSİ Mİ?

Saray’dan gelen tasarruf uyarılarından ardından Kıbrıs’a yeni saray yapılması kararı yeni zam ve vergilerin yolda olduğu yorumlarına neden oldu.

 

Diyarbakır’ın son Ermenilerine mezarda da rahat yok

Erdoğan’ın ‘KKTC’ye Saray inşaatı’ müjdesi sosyal medyayı yıktı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder