21 Temmuz 2021 Çarşamba

Kıbrıs havası Erdoğan’ı çarptı: Yorgunluktan metni okuyamadı

İki günlük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ziyareti sonrası bugün video konferans yöntemi ile partililerle bayramlaşan Tayyip Erdoğan’ın aşırı yorgun olması dikkatlerden kaçmadı. Konuşmasının birçok yerinde gözleri kapanan Erdoğan, konuşmakta ve prompterdan metni takip etmekte zorlandı.  

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile AKP teşkilatları ile bayramlaştı. Konuşmasında Erdoğan’ın yorgun gözükmesi dikkat çekti.

İLAVE KISITLAMALARA GEREK KALMAYACAK

Konuşmasında salgına dikkat çeken Erdoğan, “Salgın çeşitli ülkelerde yeni varyantlarla yükselişe geçse de Türkiye henüz bu tehdidin pençesine düşmedi. Hep birlikte aşılamayı yaygınlaştırarak, kurallara uyarak bu dalgayı ilave kısıtlamalara gerek kalmaksızın geride bırakacağımıza inanıyorum” dedi.

KARANLIK FOTOĞRAF ÇİZİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Türkiye’nin durumu ile ilgili karanlık bir tablo çizilmeye çalışıldığını öne süren Erdoğan, “Karanlık bir fotoğraf çizmeye çalışılıyor olsa da 2023 hedeflerimize doğru kararlılıkla yürüyoruz. Bu yolda attığımız her adımda, arkamızdan yazılan kirli senaryoları birer birer boşa çıkartıyoruz” dedi.

GÖZLERİ KAPANDI, METNİ OKUYAMADI

İki gün süren Kıbrıs’ ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Erdoğan’ın yaklaşık 13 dakika süren konuşmasının sonlarına doğru gözünün kapandığı, prompterdan metni takip edemediği görüldü. Konuşmasının 08.45, 09.42 ve 10.45’te gözleri kapanan Erdoğan’ın yorgun görüntüsü nedeniyle 12.13’te yakın plan görüntüsü alınıp genel görüntü veriliyor. Erdoğan’ın 12.33’te ise metni okuyamadığı görülüyor.

 

Saadet’e ‘yüzde 2,8 harekâtı’

Kıbrıs havası Erdoğan’ı çarptı: Yorgunluktan metni okuyamadı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder