20 Temmuz 2021 Salı

Yok böyle Z kuşağı röportajı

Türkiye’de sokak röportajlarında 40 yaş üstü AKP’lilerle yeni oy kullanmaya başlayacak Z kuşağı arasında ilginç diyaloglar yaşanıyor. Son örnekte ise AKP’li olduğu belirtilen bir dayı ile iki genç arasındaki diyalog “Oh be” nidalarıyla bitiyor.

BOLD – Türkiye’de basının AKP ve Cumhurbaşkanlığı Saray’ını eleştiren tek bir satır haber yapamaması sokak röportajlarına ilgiyi arttırdı. Vatandaşlar gerçekleri sokak röportajlarında gündeme getirmeye çalışıyor. Türkiye’nin farklı şehirlerindeki röportajlarda AKP’li seçmen ile gençler arasında zaman zaman tartışmalar yaşanıyor.

KENDİ SARAYLARINDA KENDİLERİ OTURSUNLAR

Kendine muhabir isimli YouTube kanalında yayınlanan röportajda gencin biri, “Bir şey düşünmüyoruz. Zaten bizim bir umudumuz kalmadı. Kendi saraylarında kendileri otursunlar. Şimdi bu konuşmayı yaparken bir tane dayı çıkar gelir. ‘Telefonunu göster’ der. Ya benim telefonum zaten kaçak.” ifadelerini kullanıyor.

TÜRKİYE’DE KALMAYA GEREK YOK

Arkadaşı ise “Umudu bırak. Türkiye’de kalmaya bile gerek yok. Bak şimdi dayı bana ‘Telefonunu çıkar’ diyecek. Bekliyorum yani ondan” açıklaması yapıyor.

EKONOMİ KÖTÜ DİYEN AMCA OH ÇEKTİRDİ

Tam o sırada gençlerin yanındaki dayı sert sert bakarak, “Ekonomi kötü” diyor. Daha önceki sokak röportajlarının tersi bir durumla karşılaşan gençler, “Oh be” diyerek video gençlerin sevinç çığlıklarına geçiyor.

Yok böyle Z kuşağı röportajı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder