15 Şubat 2019 Cuma

15 Şubat’ta Vizyona Giren Filmler

Sinema salonlarında bu hafta izleyiciler için bolca seçenek mevcut. İşte 15 Şubat 2019’da Türkiye’de vizyona giren filmler.

GÖÇ MEVSİMİ (PÁJAROS DE VERANO)

2016 yılında Yabancı Dilde En İyi Film kategorisinde Oscar adayı olan El abrazo de la serpiente’nin yönetmeni Ciro Guerra ile filmin yapımcısı Cristina Gallego, yönetmen koltuğunda oturuyor.
Filmde; Kolombiya’da uyuşturucu kaçakçılığının palazlandığı dönemde bu işi kontrolü altına almak isteyenlerin verdiği savaş ve bu savaş ortasında kalan bölge halkının hikayesi anlatılıyor.
Yönetmen: Cristina Gallego, Ciro Guerra
Oyuncular: Carmina Martínez, José Acosta, Natalia Reyes

VAN GOGH: SONSUZLUĞUN KAPISINDA (AT ETERNİTY’S GATE)

Ünlü ressam Vincent van Gogh’un Arles’teki son zamanları ve sanatçının bilinmeyenleri anlatılıyor. Vincent van Gogh’a usta aktör Willem Dafoe’ye hayat veriyor.

Yönetmen: Julian Schnabel
Oyuncular: Willem Dafoe, Rupert Friend, Oscar Isaac

ALİTA: SAVAŞ MELEĞİ (ALİTA : BATTLE ANGEL)

Filmin senaryosu, Oscar Ödüllü usta yönetmen James Cameron ve Laeta Kalogridis imzalı. Filmde; Alita kim olduğunu ve nereden geldiğini bilmeden bir gelecekte uyanır. Yeni hayatına alışmaya çalışırken, şehri yöneten yozlaşmış güçlerle de mücadele verir. Mücadele sırasında, geçmişine dair ipuçları elde eder. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya kalan Alita, arkadaşları, ailesi ve dünyası için kilit bir rol oynar.

Yönetmen: Robert Rodriguez
Oyuncular: Rosa Salazar, Eiza Gonzalez, Jennifer Connelly

ŞEYTANIN BÜYÜSÜ (A LAST CONJURING- ADALİNE)

Genç bir kadın olan Daniela, sanat ile ilgilenmektedir. Kendine ait bir dünya kuran Daniela’nın hayatı, avukattan gelen telefonla değişir. Teyzesinden yüklü miktarda para ve bir ev kalmıştır. Yeni bir yerin iyi geleceğini düşünen Daniela, miras kalan eve taşınır. Bir süre sonra tuhaf olaylar yaşayan kadın, genç bir kıza ait bir günlük bulur. Günlüğü okumaya başlayarak, geçmişin korkunç gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalır.

Yönetmen: Bidisha Chowdhury
Oyuncular: Jill Evyn, Lane Towsend, Jeremy Steven Walker

HEP YEK 3

Hep Yek serisinin ikinci filminde cezaevine giren Altan ve Gürkan’ın bu defa peşlerine mafya takılır. İkili, Noel Baba kıyafetleriyle kendilerini İstanbul’un en büyük tarihi eser kaçakçısının evindeki yılbaşı partisinde bulur.

Yönetmen: Özgür Bakar
Oyuncular: Gökhan Yıkılkan, Ulaş Torun, Ali Sürmeli

ASTERİKS SİHİRLİ İKSİRİN SIRRI (ASTÉRİX – LE SECRET DE LA POTİON MAGİQUE)

Serinin devam filminde, Galyalıların güçlü olmasını sağlayan sihirli iksir için ot toplamak isteyen Büyüfix, kaza geçirir. İyice yaşlanan Büyüfix, bu kaza sonrasında Galyalıların geleceği ile ilgili daha fazla endişelenmeye başlar.

BİR AŞK İKİ HAYAT

Filmde Engin Akyürek yönetmen Umut, Bergüzar Korel ise mimar Deniz karakterine hayat veriyor. Anlık seçimlerimizin yaşamımızı nasıl etkilediği ele alınıyor. Umut, iki seçenek arasında kalır. Vereceği kararlardan biri onu Deniz’e ve aşka götürürken, diğeri ise Umut’u uçuruma sürükleyecektir.

Yönetmen: Ali Bilgin
Oyuncular: Bergüzar Korel, Engin Akyürek, İpek Bilgin

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder