15 Şubat 2019 Cuma

Eren Erdem’e uygulanan tecride son verildi

CHP Parti Meclisi üyesi Eren Erdem’e uygulanan tecride son verildi. Erdem, Silivri Cezaevi’nde tek başına kaldığı hücreden 3 kişilik koğuşa alındı.

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP İstanbul eski milletvekili Eren Erdem’in hücresi değiştirildi. Erdem ayrıca pasaport engeli kaldırılan eşi Nuray Erdem ile de görüşebildi. Haberi, CHP İstanbul eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, sosyal medyadan duyurdu.

MUHARREM İNCE’YE TEŞEKKÜR

Yarkadaş twitter hesabından, “Arkadaşımız Eren Erdem’in tecridi sona erdi. Eren hücresinde artık üç kişiyle kalıyor, onlarla sohbet edebiliyor, spora birlikte çıkıyor. Yemeğini de arkadaşlarıyla yiyebiliyor. Eren, konunun yakın takipçisi olan Muharrem İnce ve kamuoyuna teşekkür etti, selamlarını iletti” dedi.

EŞİ İLE DE GÖRÜŞEBİLDİ

Yarkadaş, “Eren bugün ayrıca, pasaport engeli kaldırılan eşi Nuray’la da cezaevinde yeniden görüşebildi. Yeni kitabı İÇ’i okurlarla buluşturan Eren Erdem, 1 Mart’ta yapılacak olan duruşmaya hazırlanıyor ve hepinize ‘bol selam – sevgi’ yolluyor” mesajını paylaştı.

ADALET ORUCU EYLEMİ YAPMIŞTI

Eren Erdem, kendisine yapılan haksızlıkları duyurabilmek için adına, Adalet Orucu dediği açlık grevi eylemine başlamıştı. Ancak ailesi ve CHP’den gelen son verme çağrıları üzerine eylemini sonlandırmıştı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder