16 Şubat 2019 Cumartesi

Trafikte Erdoğan üstünlüğü, sirenleri çalan ambulansı dakikalarca beklettiler

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Bursa’ya giden Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Bursa Ulucami’nde Cuma namazına gidişi esansında birçok yol trafiğe kapatıldı.

Protokol nedeniyle geçişlere izin verilmeyen Bursa’da trafik felç oldu. Uzun araç kuyruklarının arasında kalan hasta ambulans dakikalarca bekletildi, sürekli sirenleri çalmasına rağmen yol trafiğe açılmadı ve hasta uzunca bir süre hastaneye ulaştırılamadı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gittiği her yerde olduğu gibi bugün Bursa’ya yaptığı ziyarette de tüm merkezi yollar trafiğe kapatıldı. Bursa Ulucami’nde Cuma namazına giden Erdoğan için, Atatürk Caddesi trafiğe kapatıldı. Trafiğin akışı Cemal Nadir Caddesi’nden Bursa Devlet Hastanesi istikametine doğru yönlendirildi.

Erdoğan için kapatılan Bursa Atatürk Caddesi üzerindeki ambulans, içinde hasta varken dakikalarca beklemek zorunda bırakıldı ve Bursa Devlet Hastanesi’ne ulaştırılamadı.

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Ambulansın hastaneye ulaşamadığı ana ait görüntüler, sosyal medyada yayımlandı. Vatandaşların tepki gösterdiği protokol uygulamasında polisin yolu açamayacağı ifadeleri dikkat çekti. Trafikte bekleyen vatandaşlar, araçlarından inerek yolu kapatan polise tepki gösterdi.

Polis aldığı talimat gereği yolu açamayacağını söylemesi üzerine vatandaşla polis arasında gerginlik yaşandı.

Kurtulmuş “Suriyelilerin bir kısmı kalacak”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder