30 Ağustos 2019 Cuma

AKP’li Cuma İçten: AKP misyonunu tamamladı

AKP eski Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, AKP’nin son yıllardaki politikalarının yanlış olduğuna vurgu yaparak AKP’nin artık misyonunu tamamladığına dikkat çekti.

BOLD – AKP eski milletvekili Cuma İçten, AKP’nin misyonunu tamamladığını söyledi. Çağlar Cilara’nın sosyal medya kanalına katılan AKP’li İçten, AKP’nin son yıllardaki politikalarının yanlış olduğunu dile getirdi.

ELEŞTİRİLERİ GÖRMELERİ GEREKİYOR

AKP’deki gelişmelere dair eleştirel değerlendirmelerde bulunan İçten, “AK Parti, ilk kurulduğu dönemden son 5 yıl öncesine kadar gerçekten Türkiye’de demokratikleşme ve özgürlükler alanında ciddi devrimler yaptı. Ama bunu bir kişi, iki kişi yapmadı tüm Türkiye bunu yaptı, herkes bir ucundan tuttu. Bu bir ekip işiydi. Ama dün birlikte yola çıktığınız insanların tamamı şimdi suskun veya biraz daha özverili davranarak eleştiriyorsa parti içerisindeki arkadaşlarımızın da dostlarımızın da bunları görmeleri, dikkat etmeleri gerekiyor” dedi.

AKP MİSYONUNU TAMAMLADI

AKP’nin geleceğine ilişkin soruya AKP’li İçten, “Ben bu saatten sonra AK Partinin misyonunu tamamladığını düşünüyorum” şeklindeki ifadelerini kullandı. İçten, AKP’nin son yıllardaki politikalarının yanlış olduğunu dile getirdi.

AKP, kendini otoriter Çin rüyaları gören Perinçek’le aynı safta buldu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder