30 Ağustos 2019 Cuma

Bu hafta 7 yeni film vizyona girdi

Türkiye’deki sinemalarda 30 Ağustos vizyon haftasında 3’ü yerli 7 yeni film seyirciyle buluştu.

BOLD– 84 yaşındaki ünlü yönetmen Woody Allen’ın son filmi “New York’ta Yağmurlu Bir Gün”ün dikkat çektiği haftanın filmleri şöyle…

NEW YORK’TA YAĞMURLU BİR GÜN

New York’ta romantik bir hafta sonu geçirmek isteyen genç bir çift kötü hava koşullarının da etkisiyle beklentilerinden çok farklı maceralar yaşamak durumunda kalır. Woody Allen yine farklı karakterleri perdeye taşıyor ama asıl başrol her zaman olduğu gibi New York.

ABIGAIL: SINIRLARIN ÖTESİNDE

Büyük bütçeli yapımlarla Hollywood’a rakip olmaya çalışan Ruslardan yeni bir fantastik yapım. Hastalık nedeniyle tecrit edilmiş bir şehirde tek başına kalan Abigail’in fantastik bir hikayeye dönüşen macerası türün meraklılarını bekliyor.

İBLİS: ESİR-İ BEDEN

Astral seyahat yapan bir grup genç peşlerine takılan şeytani varlıklardan kurtulma mücadelesi veriyor. Size de biraz Incidious’u hatırlattı mı?

MİRCİN

Yine üstüne vazife olmayan bir işe bulaşan bir grup gencin korku dolu öyküsü… Zaten gençlik biraz da bu değil midir? Bu sefer işin içinde İspanyol büyüsü ve Karaköy’den Beykoz ormanlarına bütün İstanbul’u dolaşan bir korku hikayesi var.

ELVEDA OĞLUM

“Başka Sinema” kapsamında seyirciyle buluşan film Berlin’den ödülle dönmüştü. Oğullarını kaybeden Yaoyun ve Liyun çifti başka bir şehre taşınır ve bir çocuğu evlat edinir. Ancak, travmatik deneyimler yaşayan insanların yaşamı bir daha asla eskisi gibi olmaz.

MASAL ŞATOSU

Abisi ve arkadaşlarıyla keyifli bir tatil geçiren Neşe, sihirli bir dünyaya açılan kapıyı keşfedince hiç ummadığı maceralara atılır.

KEDİLER

Haftanın tek animasyon filmi Kediler, efsanevi kedi cennetini bulmak için evden kaçan oğlunun peşine düşen Blanket adındaki bir kedinin maceralarını konu ediyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder