29 Ağustos 2019 Perşembe

Ekrem İmamoğlu parayı kesti Turgay Güler’in gazetesi battı

Programına konuk ettiği İmamoğlu’nu PKK sempatizanı ilan etme çabası büyük tepki çeken Turgay Güler’in yönettiği Güneş gazetesi, reklam gelirlerini kesen İBB yüzünden kapanıyor

BOLD – İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) her ay gelen 10 milyon lira reklam geliri Ekrem İmamoğlu tarafından kesilen, bünyesinde Star, Akşam ve Güneş gazeteleriyle 24 TV ve 360 TV’yi barındıran Ethem Sancak’a ait TürkMedya’da kriz devam ediyor.

medyaradar.com’un haberine göre, bir süredir reklam alınamadığı için grupta yaşanan işten çıkarmaların ardından bu kez de kapatma haberleri geldi. Güneş gazetesinin önümüzdeki ay dijitale geçeceği ve bu nedenle birçok kişinin işine son verileceği iddia edildi. Akşam gazetesi yönetiminin de her cuma günü çıkan, Barış Kocaoğlu yönetimindeki Akşam Life Eki’nin kapatılmasına karar verdiği öğrenildi.

YANDAŞLARI BİLE KIZDIRMIŞTI

Güneş gazetesinin başında 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Ülke TV’deki programına konuk aldığı Ekrem İmamoğlu’na, HDP ve Selahattin Demirtaş, üzerinden haksız şekilde yüklenen Turgay Güler bulunuyor. Güler’in, İmamoğlu’nu PKK sempatizanı ilan etme çabası iktidara yakın medya mensupları tarafından da tepki çekmişti. Hatta Güler, İmamoğlu’nun seçim zaferinde payı olduğu gerekçesiyle de yandaş medya tarafından eleştirilmişti.

Taraftarın güldüren Falcao geyikleri: ‘Yürüyerek gelse şimdi buradaydı’

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder