29 Ağustos 2019 Perşembe

Taraftarın güldüren Falcao geyikleri: ‘Yürüyerek gelse şimdi buradaydı’

Monaco’nun Uruguaylı yıldızı Falcao’nun Galatasaray’a transferi Arap saçına dönerken taraftardan sosyal medyada güldüren yorumlar geliyor.

BOLD – Türk futbolunun gündemini haftalardı meşgul eden Monaco’nun Uruguaylı yıldızı Radamel Falcao’nun Galatasaray’a transferi hakkında hemen her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

BİR GÜN ‘GELİYOR’, BİR GÜN ‘GELMİYOR’

Galatasaray’ı yakından takip eden bazı spor yorumcuları aslında Falcao transferinin bittiğini hatta evinin dekorasyonun bile yapıldığını söylüyor. Bazı spor yazarlarına göre ise, bir gün ‘geliyor’, bir gün ‘gelmiyor’ haberinin yapıldığı transfer ile ilgili temel sorun, Galatasaray’ın Monaco’nun 33 yaşındaki yıldız futbolcu için talep ettiği bonservis bedelini ödemek istememesi.

HERKES MERAKLA BEKLİYOR

Transfere engel sebep her ne olursa olsun, takımları Süper Ligin ilk iki haftası sadece tek gol atarak 1 puan toplayan Galatasaray taraftarı, yönetimin Falcao’yu getirmesini istiyor. Sadece Galatasaraylılar değil rakipleri Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlar başta olmak üzere tüm futbolseverler Falcao transferi haberlerini yakından takip ediyor. Sosyal medyada da Galatasaray ve rakip takım taraftarlarınca yılan hikayesine dönen ve her gün gündem olan Falcao transferi ile ilgili güldüren eğlenceli paylaşımlar yapılıyor. İşte o paylaşımlardan bazıları;

– Diyanete bildirildi, Falcao Cuma namazını İstanbul’da kılacak

– Geldi. İdmanlara da başladı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder