28 Ağustos 2019 Çarşamba

Disney+’tan üç yeni Marvel dizisi

Avengers karakterlerinden Winter Soldier, Falcon, Hawkeye, Black Widow için dizi yapacağı konuşulan Disney üç yeni Marvel karakterinin dizisini resmen duyurdu.

BOLD– Marvel çizgi romanlarında yer alan ama bugüne kadar TV ya da sinemada boy göstermeyen She-Hulk, Ms Marvel, Moon Knight karakterleri için çekilecek diziler Disney+ platformunda gösterilecek.

MS MARVEL: MÜSLÜMAN SÜPER KAHRAMAN

Marvel evreninin ilk Müslüman süper kahramanı aslında Kamala Kahn adında Pakistan asıllı Amerikalı bir lise öğrencisidir. Terrigen Mist isimli bir maddenin etkisiyle süper güçlere kavuşunca hayranı olduğu Capt. Marvel’in etkisiyle kendine Ms. Marvel ismini seçer ve kötülere karşı şehrini korumaya çalışır.

SHE HULK

Jennifer Walters, Bruce Banner’in (Hulk) kuzenidir. Bir kaza geçirip de hastaneye getirildiğinde kendisine tek uygun kan olarak kuzeninden nakil yapılır. Bunun sonucunda Hulk’ın güçlerini elde eden Jennifer, kuzeninden farklı olarak güçlerini istediği zaman kontrol edebilmektedir.

MOON KNİGHT

İlk kez 1975’te Marvel evreninde görülen Moon Knight; taksici Jake Lockley, milyoner Steven Grant ve eski asker Marc Spector gibi farklı kişilikleri bir arada taşıyan bir süper kahraman.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder