31 Ağustos 2019 Cumartesi

“Saray’da Erdoğan’ın gözünün içine bakarken söylediniz mi hanımefendi?”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 30 Ağustos’taki cuma hutbesinde Atatürk’ten hiç söz edilmemesi nedeniyle bugün Diyanet’e çok sert tepki gösterdi. Ancak Akşener’e yöneltilen eleştiriler yenilir yutulur değildi.

BOLD – Meral Akşener, resmi Twitter hesabından Diyaneti hedef aldı. “Kendi kurduğu Diyanet İşleri Başkanlığının, 30 Ağustos’ta okuttuğu cuma hutbesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmaması tarihimizi inkâr etmektir. Diyanet’in Cumhuriyetimizin değerlerine böyle ihanet etmesi ayıptır, yazıktır, vicdansızlıktır” dedi.

SARAY’DA SAMİMİ POZLAR

Takipçilerinin bir kısmı Akşener’i haklı bulurken büyük bir kısmı ise dün akşam 30 Ağustos Resepsiyonunu hatırlattı, Akşener ve Erdoğan’ın Saray’daki samimi pozlarını paylaştı.

Akşener’e destek verenler, “Diyanet kapatılsın yerine hayvan barınağı açılsın. Diyanet; siyasal İslamcı, partili ve taraflı tek adam baskı rejiminin kasası ve arka bahçesidir” yorumları yaptı.

ATATÜRK’ÜN OLMADIĞI YERDE…

Meral Akşener’e tepki gösterenlerin paylaşımları ise şöyle:

  • Elini sıktığın çetenin liderine anlatsaydın bu durumu tetem kızı.
  • Kaçaksaraylı’nin resepsiyonunda el sıkışırken neden muhatabına sormadın, 30 Ağustos Zafer Bayramında nasıl olur da Atatürk yok sayılır demedin!? Ayrıca ne işin vardı Kaçaksaray’da? Sakın birlik beraberlik için deme, Atatürk’ün olmadığı hiçbir yerde birlik beraberlik olmaz.
  • Sürekli dozajı yüksek bir eleştiri ama Cumhurbaşkanının resepsiyonuna katılmak!!! Bu ne yaman çelişki? Saraya yürümek derken bu mu demek oluyordu?
  • Tüm bunları dünkü resepsiyonda RTE’nin gözünün içine bakarken söylediniz mi Hanımefendi?
  • Sayın başkanım dün bunu Recep Tayyip Erdoğan’a iletseydiniz keşke… Vaziyetinizden memnundunuz artık size de güvenimiz kalmadı…

Doğal gaza zam üstüne zam geliyor ama vatandaş zaten faturasını ödeyemiyor

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder