31 Ağustos 2019 Cumartesi

Apple, akıllı saatlerin ekranlarını ücretsiz tamir edecek

Kullanıcı herhangi bir şey yapmamış olsa bile ekranlarında çatlaklar oluşan Apple Watch Series 2 ve 3 saatleri için ücretsiz ekran tamir servisi başlatıldı.

BOLD – Apple’ın kendi internet sitesinde yayınladığı bir mesaja göre şirket, akıllı saatlerinde yeni bir sorun keşfetti. Watch Series 2 ve Series 3 modellerinde kronik bir sorunla karşı karşıya kalan Apple, kendisini affettirmek için yeni bir kampanyaya imza attı.

Amerikan teknoloji devi, fark ettikleri bu kronik hatadan sonra bir ücretsiz tamir programı başlatarak müşterilerinin gönlünü kazanmak istiyor.

Apple Watch Series 2 ve Watch Series 3 isimli iki modelin alüminyum kasaya sahip modellerinin 38 mm ve 42 mm boyutlarındaki her iki varyasyonu da ücretsiz olarak tamir edilecek.

İnternet sitesinde yayınlanan mesajda, “Apple, çok nadir de olsa Apple Watch Series 2 ve Series 3’ün alüminyum modellerinin ekranlarının kenarlarında çatlaklar oluşabildiğini belirledi” ibaresi yer aldı ve Apple servisinin konuyla ücretsiz olarak ilgileneceği belirtildi.

Bir insanın en fazla 150 arkadaşı olabiliyormuş

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder