16 Mayıs 2020 Cumartesi

Albayrak Meclis soru önergelerine cevap yerine ‘link’ gönderiyor

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2018’den beri yazılı soru önergelerine cevap vermiyor. Son aylarda cevap yerine, ‘internet bağlantısı’ gönderiyor. İyi Partili Çulhaoğlu’na gönderdiği bağlantı ise açılmadı.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın büyük damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, milletvekillerinin kendisine yönelttiği soruları cevaplamak yerine, internetteki ilgili yazıların sayfa bağlantısını gönderiyor.

ŞUBAT’TA GELEN ÖNERGELERE LİNKLE CEVAP VERDİ

Birgün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre Şubat’ta cevapladığı önergelerde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Merkez Bankası ve Yap-İşlet-Devret projelerine ilişkin sorularına, ilgili kurumların internet linkleriyle yanıt verdi. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’un devletin kiraladığı binalara dair önergesine de aynı şekilde döndü. En son İyi Parti Adana vekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu’nun önergesini internet bağlantısı ile cevapladı. Ancak gönderdiği bağlantıya erişilemedi.

15 GÜNLÜK YASAL SÜRE SONRASIN GERİ DÖNDÜ

Çulhaoğlu’nun,koronavirüs salgını sebebiyle çalışamayan diş hekimleri ve özel muayenehanelere yönelik ekonomik tedbirlere ilişkin soru önergesine 15 günlük yasal süre bittikten sonra cevap veren Albayrak, salgını hakkında Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesindeki eşgüdüm toplantısı konuşmalarının bağlantısını gönderdi.

Elektrik faturasına ödeyemeyene acımadılar: 900 bin ailenin elektriği kesildi, 118 bin kişi icralık

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder