14 Mayıs 2020 Perşembe

“Yargıya müdahale için AKP’ye zemin hazırladım” diyen Abdurrahman Uzun’u ‘reis’ çok beğendi

Yargıya müdahale için iktidara zemin hazırladığını söyleyen Abdurrahman Uzun, kendisini Saray’dan aradıklarını açıkladı. “İşte böyle siyaseten bize zemin hazırlayacaksın ki hamle yapabilelim” dendiği anlattı.

BOLD – AKP’li belediyelerin düzenlediği organizasyonlarda konuşmalar yapan Abdurrrahman Uzun, İnternet Haber sitesinden Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlere, hükumetin yargıya müdahalesi konusunda ilginç açıklamalarda bulundu.

SARAY’DAN TELEFON

Yandaş Youtuber Uzun, yaptığı yayınlarla mahkemelerin muhaliflere yönelik verdiği tahliye kararlarına müdahale için AKP iktidarına zemin hazırladığını söyledi. “Beyefendinin yani Cumhurbaşkanımızın yanından birisi beni arayarak ‘Reis, senin bu hamleni çok beğendi. Yahu işte böyle siyaseten bize zemin hazırlayacaksın ki hamle yapabilelim’ dedi” ifadelerini kullandı.

BAKAN DEVREYE GİRMESE TUTUKLANACAKTIM

Mahkeme kararlarıyla ilgili yayınlarında suç işlediğini de itiraf eden Uzun, “Eğer bakan devreye girmeseydi, bir üst mahkeme devreye girmeseydi hakimleri hedefe koyduğum için ertesi günü cezaevine girecektim” dedi.

15 liralık otobüs bileti Ulaştırma Bakanlığı kararıyla 100 TL

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder