14 Mayıs 2020 Perşembe

Erzurumspor’da 12 kişi daha karantinaya alındı: Futbolcular federasyona tepkili

Erzurumspor’da 4’ü futbolcu toplam 11 kişinin korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından tesislerde bulunan 12 kişi de karantinaya alındı. Futbolcular, TFF’nin maçları oynatmasına tepki gösterdi.

BOLD – TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da dün gece gerçekleşen korona virüsü krizinde yeni gelişme yaşandı. Takımda 4’ü futbolcu 11 kişinin korona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından, durumu şüpheli 12 kişinin yeniden yapılan testleri negatif çıktı. Söz konusu kişilerin bugünden itibaren 14 gün karantina sürecinin başladığı ve durumlarının takip edileceği açıklandı. Dün yapılan ikinci korona virüs testinde 4’ü futbolcu olmak üzere 11 kişinin testleri pozitif çıkmıştı. Ayrıca 1 teknik heyet, 1 A takım personeli, 5 kulüp çalışanının da test sonucu pozitif olarak saptanmıştı.

FUTBOLCULARDAN TFF’YE SİTEM

Yaşananların üzerin futbolcular ligleri oynatma kararı alan TFF’ye sitem etti. Futbolcular sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarında durumun sorumlusunun TFF olduğunu ifade ettiler. Hasan Ayaroğlu, Murat Uçar, Ömer Şişmanoğlu ve Yusuf Acer yaptıkları paylaşımlara “Bu psikolojiyle nasıl futbol oynanacak“ notunu düştüler. Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş şu ifadelere yer verdi; “Takımımız toplandıktan sonraki ilk testte 78 kişinin tamamının sonucu negatifti. Bugünkü test sonucunda 11 pozitif vakamız var. Tedavileri için hastaneye sevk ettik. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. İnşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşacaklar. Allah yardımcımız olsun”

KULÜP TESİSLERİ KARANTİNAYA ALINDI

Kulüp tesislerinin karantinaya alınması sonucu sosyal medya hesabından canlı yayın yapan başarılı orta saha oyuncusu Emrah Başsan, “Şuan kulüpte karantinaya girdik. Umarım en kısa sürede bu durumu atlatırız. Allah bize sabır ve şifa versin. Aslında çok şey söylemek istiyorum ama şuan platform delikanlılığı yapmak istemiyorum. Herkes umarım aldığı kararlarla mutlu olur. Umarım her şeyin hayırlısı olur” dedi. Erzurumspor Basın Sözcüsü Ahmet Dal da duruma tepki göstererek sosyal medya hesabında kulüp tesislerinin son halini paylaşıp “Yazık burası bir hastane değil, kulüp tesisi” notunu paylaştı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder