13 Mayıs 2020 Çarşamba

Stephen King’in en karanlık romanı film oluyor

Birçok romanı sinemaya uyarlanan ve yazara kitaplarından daha çok kazandıran Stephen King’in Revival (Diriliş) isimli romanı da sonunda beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor.

BOLD– Stephen King’in “en dehşet verici finale sahip” olarak nitelendirilen romanı “Diriliş”in sinema uyarlaması için çalışmalar başladı. Kamera arkasında The Shining’in devam filmi Dr. Sleep’i yöneten Mike Flanagan‘ın olması beklentiyi yükseltiyor.

KÜÇÜK KASABADA BÜYÜK DEHŞET

New England’ın küçük bir köyünde bir çocuk ve kasaba rahibi arasındaki takıntılı hikâyeyi anlatan Diriliş, 50 yıla yayılan öyküsüyle zaman zaman Frankenstein havası taşıyor. Ailesi korkunç bir felaket yaşayınca inancını kaybederek kasabayı terk eden rahip ve çocuğun yıllar sonraki karşılaşması dehşet verici olayların başlamasına sebep olur.

Stephen King ve yönetmen Mike Flanagan

Diriliş’in prodüksiyon takvimi ve kadrosu henüz belli olmasa da yönetmen koltuğunda Mike Flanagan’ın olması türü sevenler adına umut verici. Netflix yapımı “The Haunting of Hill House” ile muhteşem bir iş çıkaran Flanagan, Dr. Sleep‘te de türe hakimiyetini kanıtlamıştı. Şu sıralar The Haunting of Hill House dizisinin ilk sezondan bağımsız devamı olan The Haunting of Bly Manor ile meşgul olan Flanagan’ın “Diriliş” için nasıl bir kadro kuracağı şimdiden merak konusu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder