13 Mayıs 2020 Çarşamba

Sedat Peker’den Berat Albayrak çarkı

“Berat Albayrak beni yokedecekti o yüzden yurt dışına çıktım” diyen Sedat Peker, son videosunda çark etti. Peker’in açık açık Albayrak’ı aklayacağı bölümü ise kırptığı görüldü.

BOLD – Türk mafyasının sosyal medya üzerinden hesaplaşması devam ediyor. Yurt dışında yaşayan Sedat Peker kendisine yönelik tehditlere yine sosyal medyadan yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Peker, önceki hafta yayınladığı videosunda suçladığı Berat Albayrak konusunda bu kez çark etti. Peker “Yurt dışına çıkmamla ilgili eğitim, sağlık ve ticari faaliyetlerimi gerekçe olarak göstermiştim. Bu gerçeğin yüzde 10’u. Esas çıkma nedenim Berat Albayrak’ın hazırlattığı suç dosyasıyla beni tutuklatmak istemesi, Albayrak beni yokedecekti o yüzden ülkeden çıktım.” demişti.

Ancak son videosunda, Berat Albayrak konusunda çark etti ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Bakan Berat Albayrak’ın bundan haberi olmadığını, ama alt seviyede birilerinin Anadolu Adliyesi’nde kendi hakkında suç dosyası hazırlattığını belirtti.

AÇIK AÇIK AKLAYACAĞI BÖLÜMÜ KIRPTI

Peker’in videosu kesintisiz yayınlanırken sadece bir bölümde montaj olduğu dikkat çekiyor. O bölümde Peker, Albayrak’ı tam ve net olarak aklayacağı bölümü kesti.

METİN FEYZİOĞLU DERİN DEVLET ADAMI OLARAK BİLİNİYOR

Alaattin Çakıcı’nın tahliyesinden bir süre önce Karadağ’a yerleşen Sedat Peker’in kaçtığı iddia edilmişti. Yurt dışında bulunduğu dönemde çeşitli dernek ve dini grupları ziyaret ettiğini söyleyen Peker, Metin Feyzioğlu’nun derin devlet adamı olarak bilindiğini söyledi.

Kesilen bölüm şöyleB

“Yaşadığımız her olumsuzlukta birileri tarafından kendi dostlarımız da kullanılarak bize bunu Berat Albayrak yaptırdı bunu bakan bey yaptırdı diye şahsımızı sürekli kurdular. Bu süre içinde sayın bakan beye karşı kötü düşünce içinde olduk. Hiçbirşey yapmadıksa beddua ettik. Ancak gördük ki, dostların yardımı ve yüce Allah’ın izniyle gördük ki, şahsımıza karşı yapılan bu kötülüklerin hiçbirinden Sayın B.”

Peker’in kesilen bölümde “Sayın B.” dediği ve sonrasının kesildiği görülüyor. Peker’in açıkça Berat Albayrak’ı ismen akladığı cümleyi kestirttiği görülüyor.

Konuşması boyunca çok dikkatli olmaya ve kendisini bağlayacak açıklamalar yapmamaya çaba gösteren Sedat Peker, Berat Albayrak’la arasının açılması da Cemaate bağladı.

PEKER DE BAŞINA GELENLERDEN CEMAATİ SUÇLADI

Peker, cemaatin Bakan Albayrak ile arasını açtığını söyledi. Türkiye’nin IMF’den borç alacak hale düşmesi için sokakların karıştırılmaya çalışıldığını ve bu planda kendi ismin de kullanıldığını söyleyen Peker, Bakan Albayrak ile eski Ergenekon sanıklarına birlik çağrısı yaptı.

ANADOLU ADLİYESİNDE DOSYA

Peker, “Tamam devlet büyüklerinin sayın Cumhurbaşkanımızın sayın Bakan Berat Beyin haberi yok ama alt kademede bişeyler oluyor, Anadolu Adliyesinde hakkımda dosya hazırlanmış, gizli tanıklar var” dedi.

FEYZİOĞLU, TUNCAY ÖZKAN VE ALAATTİN ÇAKICI’YI DEFANSA ÇAĞIRDI

Videosunda anlamsız biçimde Tuncay Özkan ve Metin Feyzioğlu konusuna da giren Peker, ikiliyi bol bol överken, Balkan coğrafyasında bu iki isme çok büyük düşmanlık beslendiğini iddia etti. Ve Cemaati suçladı. Peker’in isimleri Ergenekon’la sıkça anılan Özkan ve Feyzioğlu’nu defansa çağırması dikkat çekti. Peker laf arasında özellikle Feyzioğlu’nun adliyeler üzerindeki gücüne vurgu yaptı ve kendi dosyasına değindi.

 

Su bidonu ve yumurta kabından maske yaptı: Tükür tükürebildiğin kadar!

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder