14 Mayıs 2020 Perşembe

Mevlüt Çavuşoğlu’ndan Acun Ilıcalı’ya ‘uçak’ teşekkürü

Bir yarışma programı için bölgede bulunan Acun Ilıcalı, Cayman Adaları ve Havana’da bulunan Türk vatandaşlarını Dominik Cumhuriyeti’ne getirmek için kendi uçağını tahsis etti.

BOLD – Dışişleri Bakanlığı, Karayip bölgesindeki değişik ülkelerde bulunan Türk vatandaşlarının pandemi sonrası tahliyesi için harekete geçti. İlk etapta Dominik’te toplanması planlanan vatandaşlar için Acun Ilıcalı devreye girdi.

UÇAĞINI TAHSİS ETTİ

Bir yarışma programı için bölgede bulunan medya patronu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Cayman Adaları ve Havana’da bulunan Türk vatandaşlarını Dominik Cumhuriyeti’ne getirmek için kendi uçağını tahsis etti. Ilıcalı’ya bu jesti için Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu teşekkür etti.

DOMİNİK’TEN TÜRKİYE’YE HAREKET

Karayipler bölgesinde farklı ülkelerde bulunan Türk vatandaşlarını tahliye eden uçağın Dominik Cumhuriyeti’nden havalandığını duyuran Çavuşoğlu, “Karayipler bölgesinde farklı ülkelerde bulunan vatandaşlarımızı ve dost, kardeş komşu ülke vatandaşlarını tahliye eden uçağımız Dominik Cumhuriyeti’nden havalandı. Cayman Adaları ve Havana’da bulunan vatandaşlarımızı Dominik Cumhuriyeti’ne getirmek için kendi uçağını gönderen Acun Ilıcalı’ya çok teşekkür ediyoruz. Uçakta bulunan 154 vatandaşımız ile birlikte 1 Azerbaycan, 42 Macaristan, 28 Romanya ve 1 Tunus vatandaşını ülkemize getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

15 liralık otobüs bileti Ulaştırma Bakanlığı kararıyla 100 TL

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder